Wpis z mikrobloga

#krakow to uczucie gdy masz opony całoroczne klasy premium i napęd na wszystkie koła. Nic mi więcej nie potrzeba, oglądam sobie filmy jak ludzie na letnich wpadają do rowów na YouTube, kotek siedzi mi na kolanach. Przypominam opony całoroczne zero potrzeb zero jazdy do wulkanizatora nie muszę ze śniegiem walczyć bo nie mam o co. Mam opony całoroczne mam napęd na wszystkie koła i bezpieczeństwo pozdrawiam
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@niegwynebleid: założyłem wielosezon końcem zeszłej zimy i nie czułem różnicy pomiędzy średnimi zimowkami, całe lato zjeżdżone teraz też nieźle gryzą, w przypadku jakiejś mega szklanki pewnie trzeba będzie uważać ale cieszę się że uwolnilem sie z lobby big wulkanizacji, jak dorobię się domu z garażem to wrócę do dwóch kompletów kół bo se będę mógł sam wymienić
  • Odpowiedz
  • 1
@Koronanona ja tam zimowe i napęd na przód z samego rana 9 km bez problemu dałem radę przejechać. Najbardziej mnie rozwala jak ludzie pod górkę hamują i nagle zong ( ͡ ͜ʖ ͡)
  • Odpowiedz
domu z garażem to wrócę do dwóch kompletów kół bo se będę mógł sam wymienić

@Koronanona: uważaj bo Ci się będzie chciało. Im człowiek starszy tym mniej się chce. Chyba że miałbyś podnosik, kompresor i wszystko na wierzchu że tylko podnosisz całą furę i odkrecasz.
  • Odpowiedz
@Koronanona: ja wymieniam samemu zawsze w krokusie na 1 pietrze i elo, jest nawet gniazdko i można sobie podłączyć odkurzacz ale nie sprawdzałem jeszczcze czy działa xd więc do tego dom i garaż nie jest potrzebny xd a jeżdżąc w góry na narty czy żeby pochodzić sobie to już zimówki muszą być
  • Odpowiedz