Wpis z mikrobloga

@RedTiger

1. pamiętaj żeby przy rozwodzie ustalić kontakty pomimo że była będzie ci mówić nie,

2. Poza widywaniem dzieci przyjdzie ci też widywanie jej nowego posuwacza albo paru

3. To co twoje to jej ,nie zapominaj o tym.
  • Odpowiedz
@RedTiger: spoko mi mija 4 rok po rowodzie, mialem z byla intercyze, alimentow place 3k. tak sobie tylko o tym pomysl. do tego musialem walczyc o mozliwosc widzen z dziecmi a ona probowala mi ograniczyc prawa, nie udalo sie jej.

na poczatku tez sie cieszylem....zupelnie jak ty
  • Odpowiedz
@Northmaniack

Nie żałujcie €€€ na zabezpieczenie krwi pępowinowej.

@robertx @RedTiger moim zdaniem to scam, tzn. może nie tyle scam, co przeznaczanie krwi w niewłaściwym celu. Przy jej prywatnym bankowaniu są bardzo ograniczone możliwości jej użycia, samo dziecko raczej z niej nie skorzysta, bo jeśli okaże się chore na coś genetycznego, to sama krew też jest już „chora”. Ewentualna możliwość wykorzystania to przez kolejne dzieci z rodziny. Komórek macierzystych
ratty - @Northmaniack 
 Nie żałujcie €€€ na zabezpieczenie krwi pępowinowej.

@rober...

źródło: image_picker_CB7FFCCF-38D7-4429-9CE3-D520DA62EBEE-16735-000007175F2C4EA0

Pobierz
  • Odpowiedz
@RedTiger przez ten wykład zapomniałam pogratulować, opie xd Więc gratki! Będziesz mógł się przekonać na własnej skórze, że uśmiech bąbelka naprawdę wszystko wynagradza ()
  • Odpowiedz