Wpis z mikrobloga

Wczoraj (nie spałem od od piątku rano xD) siedzieliśmy na domówce. O 1 w nocy ktoś wymyślił żeby pójść do baru (mimo mojego sprzeciwu). Myślałem że na tym zadupiu i tak będzie zamknięte, ale nie, bo akurat były też degustacje beaujolais nouveau (młode wina). Otwarte, dużo ludzi. Ekipa ~30 lat, tylko ja 10 lat starszy. Byliśmy tam około godziny. Przez ten czas zagadały mnie trzy kobiety, a unikałem tego jak się da. Z zaskoczeniem reagowały na imię (bo Piotr to tak średnio popularny we Francji).
Dzisiaj się zastanawiałem dlaczego? Byłem najstarszy, żadnym chadem nie jestem, chociaż granatem w ryj też nie oberwałem. Mówię że jestem Polakiem (co wg tutejszych ekspertów powinno odstraszać). Nawet jeden ziomek z ekipy do jednej z nich startował, nabijałem się że go spławiła. "To projekt długoterminowy" powiedział ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale dzisiaj wpadłem na to, dlaczego tak jest zawsze. Bo jestem szczęśliwy. Nie wnikam czy kobiety takich szukają, bo chcą takich, czy chcą ich unieszczęśliwić. Ale od zawsze uważałem, że Łona miał rację ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#s--s #zwiazki #przegryw #wygryw
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Rustex2:

Ważniejsze jest bycie nie potrzebującym

Też, ale właśnie jedno wynika z drugiego.
W sumie jak tak patrzę obiektywnie, dziwię się że tylko
  • Odpowiedz
@PiotrFr: oczywiście że nie wystarczy xd

To jest taka rada ludzi którzy nie rozumieją problemu ale w sumie to mają go w doopie i rzucają takie coś na odwal się xd

Ja słyszałem to wielokrotnie bo od 13 do 22 roku życia miałem hiper trądzik, gdzie twarz dosłownie wyglądala jakby gniła. Ciągle wizyty u dematologow, ciężkie spojrzenia lekarza ( "lek x nie zadziałał no to teraz spróbujemy leku y"). Zeżarlem wszystkie
  • Odpowiedz
@m_ney: ja żyje do dziś z bliznami i kilka pryszczy jeszcze wyjdzie,a miałem trąd od 12 roku dziś lvl 35, i nawet przydarzyła się wersja że chodziłem do psychologa.. Nigdy nie przeżyli tego więc.. Gunwo wiedzą, w trawie śpią
  • Odpowiedz
@PiotrFr:

A skąd wiesz co ja przeszedłem?

Nic poruszałem tego co ty przeszedles. Napisałem że jakbyś przeszedł połowę tego co ja to byś się
  • Odpowiedz