Aktywne Wpisy

Dorciqch +90
źródło: temp_file8589038139457099639
Pobierz
nervous_breakdown +462
Ciekawostka: zespół Pectus istnieje tylko po to, aby występować w telewizji śniadaniowej, opowiadać o tym, że są braćmi i że w tym roku na święta będą lepić pierogi
#muzyka #ciekawostki
#muzyka #ciekawostki
źródło: 000LM014IOUC5MT8-C322-F4
Pobierz

Dzisiaj się zastanawiałem dlaczego? Byłem najstarszy, żadnym chadem nie jestem, chociaż granatem w ryj też nie oberwałem. Mówię że jestem Polakiem (co wg tutejszych ekspertów powinno odstraszać). Nawet jeden ziomek z ekipy do jednej z nich startował, nabijałem się że go spławiła. "To projekt długoterminowy" powiedział ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ale dzisiaj wpadłem na to, dlaczego tak jest zawsze. Bo jestem szczęśliwy. Nie wnikam czy kobiety takich szukają, bo chcą takich, czy chcą ich unieszczęśliwić. Ale od zawsze uważałem, że Łona miał rację ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#s--s #zwiazki #przegryw #wygryw
Też, ale właśnie jedno wynika z drugiego.
W sumie jak tak patrzę obiektywnie, dziwię się że tylko
@Bagnetem_moim_francuskim wiesz kto to jest "Oskarek" że mnie tak nazywasz? 40 lat, wszystko z własnej, ciężkiej pracy. Ale ok, Oskarek xD
To jest taka rada ludzi którzy nie rozumieją problemu ale w sumie to mają go w doopie i rzucają takie coś na odwal się xd
Ja słyszałem to wielokrotnie bo od 13 do 22 roku życia miałem hiper trądzik, gdzie twarz dosłownie wyglądala jakby gniła. Ciągle wizyty u dematologow, ciężkie spojrzenia lekarza ( "lek x nie zadziałał no to teraz spróbujemy leku y"). Zeżarlem wszystkie
xD
A skąd wiesz co
Nic poruszałem tego co ty przeszedles. Napisałem że jakbyś przeszedł połowę tego co ja to byś się