Aktywne Wpisy

saintie +18

mirko_anonim +1
β¨οΈ Jak podjΔ
Δ decyzjΔ o przyszΕoΕci zawodowej? βΎ
CzeΕΔ,
PiszΔ do osΓ³b z doΕwiadczeniem na rynku pracy.
Mam 19 lat i stojΔ przed trudnym wyborem: iΕΔ do pracy, na studia, czy zrobiΔ coΕ innego. Po szkole mogΔ liczyΔ tylko na minimalne wynagrodzenie, choΔ w jednym korpo przyjmujΔ osoby takie jak ja. Praca to gΕΓ³wnie nocne zmiany, zarobki okoΕo 5500 zΕ na rΔkΔ β bardzo przyzwoicie jak na start, ale nie wiem, czy pracowanie tam caΕe
CzeΕΔ,
PiszΔ do osΓ³b z doΕwiadczeniem na rynku pracy.
Mam 19 lat i stojΔ przed trudnym wyborem: iΕΔ do pracy, na studia, czy zrobiΔ coΕ innego. Po szkole mogΔ liczyΔ tylko na minimalne wynagrodzenie, choΔ w jednym korpo przyjmujΔ osoby takie jak ja. Praca to gΕΓ³wnie nocne zmiany, zarobki okoΕo 5500 zΕ na rΔkΔ β bardzo przyzwoicie jak na start, ale nie wiem, czy pracowanie tam caΕe

#stanowski #bekazpisu #4konserwy #neuropa #polityka
to, ΕΌe nie zwracacie uwagi na fakty, dane, liczby, rzeczywistoΕΔ, to teΕΌ nie jest ΕΌadna nowoΕΔ
o cholibka, w odpowiedzi na pokazanie kolejnej kompromitacji tuskowca, chcieliΕcie coΕ napisaΔ o Mateckim π± aleΕΌ to ΕwieΕΌe, aleΕΌ to kreatywne π€‘
wy debile, bez rozumu, godnoΕci i edukacji
ΕΊrΓ³dΕo: IMG_3422
Pobierzale Εap plusika, za kreatywnoΕΔ, ΕΌe daΕeΕ radΔ coΕ odpisaΔ, nie korzystajΔ c z listy wyΕΌej