Aktywne Wpisy

Lardor +79
Mija równy miesiąc jak Olek przestał być prezydentem a już się skompromitował, łażąc kompletnie nawalonym na rynku głównym. Jak dobrze, że zrzuciliśmy tego pijaka z prezydenckiego fotela
#krakow
#krakow
źródło: 1000095394
Pobierz
kankes +311
Właśnie dotarła informacja do mojej pracy, że zwolniony dyscyplinarnie dwa lata kolega za rzekome molestowanie koleżanki jest niewinny. Koleżanka z borderem pomówiła go, bo nie zwracał na nią uwagi. Dostał zwolnienie, ona sama odeszła po pół roku. Sąd przez prawie 2 lata badał sprawę i w poniedziałek ogłosił wyrok całkowicie korzystny dla niego. Pracodawca (korpo) trzęsie gaciami bo wpłynął pozew cywilny od prawnika kolegi, poza żądaniem zadośćuczynienia finansowego jest pijarowo bolesne żądanie

Z drugiej strony zawsze lubiłem sobie pisać jakieś wiersze i też po głowie chodziło mi napisanie piosenki. Główny problem był taki, że żeby usłyszeć również jak by ona brzmiała przydałaby się muzyka i wokal, a tu już problematycznie.
Więc usiadłem sobie w piąteczek i napisałem pierwszą w życiu pełną piosenkę. Nie użyłym do tego ani grama AI, by ta zrobiła za mnie całą resztę.
I tak oto chciałbym pochwalić się efektem, którym się, nieskromnie mówiąc, jaram xd
https://suno.com/s/gkgdv9rWtvr5yF3F
Prompt do stylu zrobiłem z pomocą ChataGPT aby stylistycznie wcelować się w muzykę indie rock z lat 80, tak dość luźno.
#suno #sunoai #tworczoscwlasna #chwalesie #erprekurat #muzyka #pisanie #tekstypiosenek
Ja od dobrego roku mam hobby polegające na tworzeniu takiej muzy - piszę teksty, bawię się generowaniem, a potem montowaniem całości, która na końcu ląduje na YT dla wtajemniczonych :D Zdecydowana większość kawałków wynika z chęci odreagowania, ale parę mam takich, które są napisane na poważnie i nie dotyczą roboty, a moich wewnętrznych przeżyć.
Jeśli masz ochotę się zapoznać z czymś poważniejszym