Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1487
Niestety ten wpis jest najgorszy ze wszystkich ale czuję się zobowiązany dla użytkowników którzy nas wspierali aby dokończyć historię..
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
Nie udało nam się, moja żona przegrała walkę z chorobą odchodząc w wieku 30 lat na moich rękach.. teraz jakoś trzeba przeżyć ostatnie pożegnanie i potem próbować stanąć na nogi dla córki.
Serdecznie dziękuję jeszcze raz za okazane wsparcie, pomoc i modlitwę. Szczerze to docenialiśmy.
Prośba
źródło: image_picker_45AC021C-D8A9-4C7C-827A-BAC7D3D7FC96-10832-0000012E030976FA
Pobierz
splinter96 +407
POV: twój stary na twitterze
#heheszki
#heheszki
źródło: 1000014622
Pobierz

#bekaztransa #zycietruckera #cpluse #praca #pracbaza
no ale jeśli miałeś zamiar robić prawko to o ile jazda ciężarówką nie jest twoim marzeniem z dzieciństwa (moim było, przeszło mi po tygodniu xD) to bym się w to nie pchał, chyba że serio nie masz innego pomysłu na siebie
Wiele pewnie też zależy od okolic w których mieszkasz, tak jest np w Niemczech. Ja mieszkam w Köln i wybór roboty jest ogromny. Więc i warunki są fajne. Mieszkając gdzieś gdzie nie ma wielu ofert, jest ciężej o fajną pracę.
Same firmy i załadunki które u nas są jak za karę, jakieś huty, papiernie, logistyki, automotive, każdy ma sie za wyższego, nie traktują cie jak swojego pracownika a jak wrzoda na dupie,
@erni13: Bingo
@mr_ponglish: większość tak tylko p------i, niby kończą z tym ale zaraz potem szukają nowego dziada
Komentarz usunięty przez autora
Robota ma swoje minusy, ale ma też wiele oblicz, które ciężko wrzucić do jednego worka. Co ma ze sobą
@Knaga_powrot: bzdury!
Ja sam chodzę sobie 3-4 dni w tygodniu do pracy 7-9godzin i do domu. £200-220 za dzień.
Jest w pytę, do tego mam co roku 3-4 miesiące wakacji.
Takich jak ja znam kilku.
Tak czytam i słyszę to narzekanie na pracę na tirach.
I aż nie wierzę, albo mam inne podejście do życia, albo nie przepierdzielam kasy, albo żyje w jakimś równoległym
@Knaga_powrot: to po co mieszkasz w zadopiu polski i jeszcze transport też tam nie ma zagłębia.
Weź pojedź na zachód Europy Holandia Dania Belgia Niemcy i będziesz miał podobne warunki co ja.
Szkoda życia na dziadów
w Polsce jak jest każdy widzi, dużo się też nasłuchałem złego o robocie w Niemczech, najświeższy przykład z wykopu @nieudacznikzyciowy może coś ciekawego tutaj opowie
tobie się fajnie trafiło i zajebiście,
@mr_ponglish: no to masz wybór i wyjedź do normalnego kraju na zachodzie Europy,
Tu pracy nie dostajesz po znajomościach.
@sikpi: ale takich ofert jest dużo i nie ma chętnych.
Dom se możesz sprzedać i przenieść się do kraju z perspektywami, jak bym teraz miał wybierać to do Danii