Aktywne Wpisy

daeun +364
Dwadzieścia lat Wykopu. Dwadzieścia lat cenzury, banów i zamordyzmu. Dwadziescia lat niszczenia potencjału, deptania każdej kreatywności i dziadostwa. Mogliście być dziś najpopularniejszym opiniotwórczym medium w Polsce z własnymi twórcami na wyłączność, który przy odpowiednim zarządzaniu przebiłby nawet twittera. Zamiast tego mamy już tylko muzeum, do którego możemy przyjść i powspominać. Z wykopu nie pozostało nic, to dziś cmentarzysko ,po którym błakają się niedobitki, w poszukiwaniu dawno zbanowanych przyjaciół. Straciliscie wszystko przez pychę,
źródło: 1000054863
Pobierz
Neobychno +429

Wydaje mi się, że po prostu gracze stali się ostrożniejsi. Jeden gość nawet sam mi powiedział po zabiciu mnie, że woli nie ryzykować i nie oglądać się ciągle za plecy.
#arcraiders
Polecam grać na mapach, które nie mają podbitego loota. Jak te tykające skrzynki, albo
@Julek85: szkoda, że potem lootujesz takiego ulepa i ma on stichera na 3lvlu, a czasem anvila na pierwszym. Pomijając tych z freeloadoutem gdzie w ogóle nie mają żadnego risk-reward. Tych to lepiej od razu odstrzelać, chyba, że nie ma się nic ciekawego w eq
Ogolnie nie jest