2-3 razy w tygodniu basen od kilku miesięcy. Tak 45 minut intensywnego pływania. Zauważyłem, że człowiek przestaje myśleć o babach. Nie wiem panowie, ale sport ma jakiś zbawienny wpływ na umysł czlowieka. Człowiek przestaje się za nimi oglądać, myśleć o nich. Jedyne o czym myśli to kiedy wróci znowu na basen i co trzeba jeszcze w technice poprawić. Czy ktoś tak miał? Po siłowni to podobno teściu skacze i efekt może być odwrotny, czy to znaczy, że sporty aerobowe kastrują? Sory za taki, ale nie wiem jak to otagować ( ͡°͜ʖ͡°)
@zukennuken: Za to uganianie się za babami i simpienie już jest meskie? ( ͡°͜ʖ͡°) Bo chyba wiekszosc facetow w Polsce tak ma i miedzy innymi przez to jest jak jest. Nie mowie, ze popędu nie ma, ale jest bardziej kontrolowany .
@ziemniak_na_export: ale ja nie mowie o simpieniu. ja z jedna baba 15 lat a i tak mi sie leb odwroci jak jakies dobre sraczysko zobacze. to naturlane. ani moja baba sie o to nie w-----a, za nia tez sie ogladaja, bo sama tez sie obraca widzac cos smakowitego i komentuje dobre swinie. jak mowilem, jak tobie takie cos odpowiada to gitara, nie oceniam, ale jak mialbym wobrazic sobie siebie samego
@ziemniak_na_export: Chodzę 3x w tyg basen, ale o babach to nie myślę od chyba 10 lat bo się z tego wypisałem. Gdybym się nie wypisał, to też wiele by nie zmieniło, bo te sprawy nigdy mnie nie dotyczyły.
Myślę że, pływanie to nie ma korelacji z babami. ( ͡°͜ʖ͡°)
#tinder #kobiety #sport #plywanie
@_______________________: mam nadzieję, że nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ziemniak_na_export: Może coś w tym jest. Nasz eksportowy piłkarz myśli o tym, jak tu oszukać obronę rywali, a w tym czasie ...
źródło: z30132191IH,Anna-Lewandowska-z-trenerem-bachaty
PobierzMyślę że, pływanie to nie ma korelacji z babami. ( ͡° ͜ʖ ͡°)