@eSUBA94: ajajaj. Współczuję tego Riviana. Kurde myślałem, ze oni jak tesla- zapakują części i wyślą wszystko oplus jak Profesro chris mówił- w tesli naprawy są bardzo proste i zaprojektowane tak teżzostało do prostych napraw.
No w sumei z tymi garażami to fakt- teraz patrzę, to w moim powiatowym ok 60-65k mieszkańców to ceny 50-100k xd za zapyziały garaż daleko od mojego mieszkania i często bez prądu. Posrało xd to już
@smallboobslover: ale to wina tego że u mnie rynek oszalał, dosłownie tak jakby u mnie każdy miał drukarnie kasy, fabrykę tytoniu w piwnicy albo jechał na pralni VAT w 2013 roku ci ludzie płakali że nie mieli na mieszkania w środku tego miasta które były po 49k zł a teraz d--y na wioskach pod tym miastem OD TAK kupują garaże po 70k - przecież to się nawet kłóci matematycznie z
true. ja tu od dluzszego czasu postuluje na wykopiew różnych wpisach zakaz wynajmu w mieszkaniach spłącanych kredytem połączony z podatkiem od pustostanu. Cios w jaja zadany 'inwestorom'. Chc ten temat trochę bardziej rozwinąć niedługo.
@eSUBA94 niech zgadnę, Nowa Sól? Znam tu parę emerytów którzy urządzili sobie stałe źródło dochodu, kupili kilka garaży i wynajmują. A ciekawe że jest masa garaży np przy torach gdzie widać że nikt tego nie tykał od lat 90ych i się tylko marnuje
@miklo: tak to te miasto, a co do tych torów to teraz miasto zbudowało tam z 25 garaży na wynajem
co do emerytów to nie słyszałem o tym, mogło to być w sumie dawno temu, fak faktem że na OLX jak wyskakuej jakiś stary 40 letni garaż to cena od 300zł w górę
u mojej ciotki w słubicach przy moście ceny najmu garażu kosmos ale obstawiam że to pod dilowanie
#motoryzacja #ford #focus #pokazauto #carboners
źródło: 7c1587927eb7eafbffe0fff67ef6901e5f724910b45fdbbf908973b4bc147b93
PobierzNo w sumei z tymi garażami to fakt- teraz patrzę, to w moim powiatowym ok 60-65k mieszkańców to ceny 50-100k xd za zapyziały garaż daleko od mojego mieszkania i często bez prądu. Posrało xd to już
w 2013 roku ci ludzie płakali że nie mieli na mieszkania w środku tego miasta które były po 49k zł a teraz d--y na wioskach pod tym miastem OD TAK kupują garaże po 70k - przecież to się nawet kłóci matematycznie z
ja tu od dluzszego czasu postuluje na wykopiew różnych wpisach zakaz wynajmu w mieszkaniach spłącanych kredytem połączony z podatkiem od pustostanu. Cios w jaja zadany 'inwestorom'.
Chc ten temat trochę bardziej rozwinąć niedługo.
@eSUBA94:
patola dewelopera co nie? ale chętni będą? BĘDĄ
jakby tam wisiała wyższa cena to najwyżej by lekko dłużej sprzedawali ale i tak się sprzeda
ludzie nie szanują dawno pieniędzy
źródło: image
Pobierzco do emerytów to nie słyszałem o tym, mogło to być w sumie dawno temu, fak faktem że na OLX jak wyskakuej jakiś stary 40 letni garaż to cena od 300zł w górę
u mojej ciotki w słubicach przy moście ceny najmu garażu kosmos ale obstawiam że to pod dilowanie
źródło: image
Pobierzhttps://autoblog.spidersweb.pl/ford-focus-koniec-produkcji-2025-3