Wpis z mikrobloga

• 3
@FrasierCrane: zal tej starej Psiny, kochane auto, nigdy mnie nie zawiodlo a ja sie odwdzieczalem regularnym serwisem...gdyby nie to, ze stwierdzilem, ze w sumie "I can do better" to jezdzilbym dalej bo na moje warunki mialo wszystko czego potrzebowalem mimo 20 lat na karku...
  • Odpowiedz
  • 0
@etherway jeszcze mnie powiedz: brat ma trend z full grzaniem. A co jest dodatkowego w titanium ( albo pomyliłem nazwe- chodzi mi o najwyższa wersje wyposażenia)
  • Odpowiedz
@etherway: Gratki, niech dobrze służy.
Ciesz się bo ponoć kolejnej generacji nie będzie.
Swoją drogą rozumiem radość z nowej fury, naprawdę rozumiem ale tag carboners przy cywilnym Focusie ?
  • Odpowiedz
@etherway: następny będzie ford puma elektryczny? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mój mały kozak - daihatsu sirion jeszcze ledwo jeździ ale już nie będę się pchał w spalinówki. I to mówię jako mało jeżdżący blokers bez ładowarki i garażu. Już są pięcioletnie lektryki używane z zasiegami 350-500km po mieście, także nawet więcej niż moim osiągam.
  • Odpowiedz
@szejas Ja 15 lat temu na FB taką śpiewkę napisałem o fordzie i fiacie. R--------m swojego golfa 3 GT TDI! 1 i 30 czerwca. Wincyj już nie szydziłem z tych marek( )
  • Odpowiedz