Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 50
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Basiura89: Jestes po prostu wzorcowym przedstawieniem tezy. No punkt w punkt.

"Chodzi o to, że osoby, które są uprzedzone do zwierząt i traktują je przedmiotowo, bez empatii, uważają siebie za lepsze i bardziej uprzywilejowane również wobec wszelkich mniejszościowych grup ludzi, grup postrzeganych jako "obce"."
  • Odpowiedz
@Casuel: jeszcze takie pytanie mam: czy można być konfederatą, jeśli uważa się kościół za organizację mafijną, która od 2000 lat żeruje na ludziach, wciskając im bajki?
  • Odpowiedz
  • 2
@Casuel w większości niczym się nie różnią od starych bab w oknach którym dzieci na podwórku przeszkadzają ( ͡º ͜ʖ͡º)
I nie mówię tu o przeciwnikach ras agresywnych czy z problemami genetycznymi jak mopsy.
  • Odpowiedz
  • 0
@Basiura89: No pewnie, konfederacja nie jest jakos pro koscielna, kojarze jak Mentzen mowil, ze nie trawi papieza. Natomiast jest to po raz kolejny dowod na to, jak uprzedzony jestes do innych grup spolecznych. No napisz cos jeszcze, bo na razie WSZYSTKIM potwierdzasz teze :D

@Nushid haters gonna hate. Cel jest niewazny, liczy sie spuszczenie żółci
  • Odpowiedz
  • 0
@Basiura89: Na Twoim miejscu zglebilbym temat, moze dowiesz sie czegos o sobie.
Nie smuci Cie to, ze jestes tak stereotypowym przypadkiem, ze az opisuje Cie literatura? Typowy NPC, jak z tasmy produkcyjnej

Btw, ta psycholożka ma obco brzmiace nazwisko ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Casuel:

osoby, które są uprzedzone do zwierząt i traktują je przedmiotowo, bez empatii, uważają siebie za lepsze i bardziej uprzywilejowane również wobec wszelkich mniejszościowych grup ludzi, grup postrzeganych jako "obce"."

Ja nie jestem uprzedzony do zwierzat tylko do nieodpowiedzialnych właścicieli, którzy:
-trzymają duże psy w
  • Odpowiedz