@Domino_Walaszczyk: nie rozumiem Trumpa. Na Ziemi co chwila ktoś komuś robi loda. Powinien przed kamerami powiedzieć, że "robiłem ale się brzydziłem" i bylo by po sprawie. U nas w Polsce był taki jeden Gowin, i nikt już o nim nie pamięta
albo ruskie wypuszczą kompromitujące nagrania i zniszczą wizerunek narcyza jakim jest Trump, a tego jak wiemy nie mógłby przełknąć lub zbagatelizować.
@Domino_Walaszczyk: nie wydaje mi się. Trump to nie jest osoba której można zniszczyć wizerunek. To typ, który nawet gdyby wyszły materiały video czy inne twarde dowody - to i tak by stwierdził, że to jakaś głupota, nie da się zastraszyć i dalej będzie dzielnie walczyć o Ameryke. Trochę jak
@Domino_Walaszczyk: Najbliższy tydzień będzie ciekawy. Wydaje się, że są możliwe dwie opcje: - Trump stwierdzi w poniedziałek, że pojawił się tragiczny błąd w kancelarii i przedstawi racjonalniejszą propozycję; - Trump będzie miał problemy zdrowotne i obowiązki przejmie Vance, który z powodu karabinu w d... zaostrzy kurs względem Rosji.
Bo obecna wersja ma dwie ścieżki: - Ukraina się poddaje i przechodzi kryzys kraju pokonanego. Problemik polega na tym, że kryzys (również migracyjny) rozlewa się na
U nas w Polsce był taki jeden Gowin, i nikt już o nim nie pamięta
@Domino_Walaszczyk: nie wydaje mi się. Trump to nie jest osoba której można zniszczyć wizerunek. To typ, który nawet gdyby wyszły materiały video czy inne twarde dowody - to i tak by stwierdził, że to jakaś głupota, nie da się zastraszyć i dalej będzie dzielnie walczyć o Ameryke. Trochę jak
- Trump stwierdzi w poniedziałek, że pojawił się tragiczny błąd w kancelarii i przedstawi racjonalniejszą propozycję;
- Trump będzie miał problemy zdrowotne i obowiązki przejmie Vance, który z powodu karabinu w d... zaostrzy kurs względem Rosji.
Bo obecna wersja ma dwie ścieżki:
- Ukraina się poddaje i przechodzi kryzys kraju pokonanego. Problemik polega na tym, że kryzys (również migracyjny) rozlewa się na