Wpis z mikrobloga

Kurde, fajny ten Pluribus. W sumie to nie trafiłem na żadne materiały promocyjne tego serialu, dowiedziałem się o nim z dość negatywnej recenzji autorstwa Krzysztofa M. Maja. W związku z tym, że wg niego Alien: Earth to bardzo dobry serial i najlepsze, co od dawna przytrafiło się całej franczyzie Obcego (xD) byłem pewien, że w tym przypadku znowu zadziała coś, co nazywam "Odwróconym Krzysztofem M. Majem". No i się oczywiście nie myliłem xD Bardzo ciekawy pomysł na fabułę, wspaniałe kadry (od razu widać, że to serial Gilligana) i cudowna Rhea Seehorn. Nie mogę się doczekać kolejnych odcinków.
A co do samego Krzysztofa M. Maja - mam coraz silniejsze wrażenie, że chłop zmienia się w Kiszaka. P------i straszne farmazony, dialogi chyba skipuje tak samo jak pogromca meneli z Rumunii, a potem wytyka dziury fabularne xD
#pluribus #appletv #seriale #kiszak
Jailer - Kurde, fajny ten Pluribus. W sumie to nie trafiłem na żadne materiały promoc...

źródło: image

Pobierz
  • 17
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

A co do samego Krzysztofa M. Maja - mam coraz silniejsze wrażenie, że chłop zmienia się w Kiszaka.

@Jailer: To jest prawie ten sam przypadek. Ino chłop doktorem jest i się trochę hamuje, ale generalnie taki cham i prostak przekonany o swojej wyższości.
  • Odpowiedz
@Jailer: Maj nigdy nie skipuje dialogów, a z Aliena zrobił recenzję dwóch pierwszych odcinków i mówił o tym (mówił też, że dogra drugą część recenzji jak się pogorszy ale nie dograł, natomiast mówił o tym).
Porównanie Maja do Kiszaka nie ma absolutnie żadnego sensu, ludzie tu często hejtują dla samego hejtu i polowania na czarownice
  • Odpowiedz
@Jailer: Maj to ten sam typ osoby, z tym że Maj ma normalną pracę wiec nie odkleił się tak bardzo jak Kiszak, ale widać że imponują mu grifterzy i ragebait.
  • Odpowiedz
  • 1
gdy dostępne były tylko 2 ODCINKI?

@No_mad: no tak było. Chłop wziął do ręki odbezpieczony granat, który później wybuchł mu prosto w twarz xD Gdyby tylko wcześniej były jakieś znaki ostrzegawcze... Np. produkcje Disneya w uniwersum Gwiezdnych Wojen, na które Maj sam bardzo często i bardzo mocno narzekał xD
  • Odpowiedz
@Jailer oczywiście że on skipuje dialogi w serialach, jak kiedyś z dumą opowiadał że gdy ogląda serial lub film to ciągle przewija do przodu to był moment gdzie przestałem śledzić jego kanał bo uznałem że to bez sensu słuchać opinii kogoś takiego (aczkolwiek powodów było parę)

Pomija w serialu sceny i zali się ze są dziury fabularne tak samo jak w grach pomija samouczki a potem płacze że gra jest źle
  • Odpowiedz
@Jailer: A ja tam Krzysztofa lubię. Jest trochę odklejony i ma lewactwo we krwi ale coś tam osiągną i ogólnie jest gut. Kiszak natomiast pobił menela i uciekł do Rumuni xD
  • Odpowiedz