Aktywne Wpisy

StaryWedrowiec +110
DoktorMorela +3
Spotkałem sie na grilla ze znajomymi i chyba na wykopie siedzą życiowe porażki i niedojdy.
Myślałem że jako lekarz mam fajne zarobki i mało kto tyle zarabia tymczasem:
Programiści mają 2/3 roboty w których jak to określają robią nie wiecej niz godzinę/dwie pracy dziennie.
Chlop co robi w plejadzie i pisze artykuły z prompta zarabia 17k netto bo ma 50% kosztow uzyskania przychodu. Typek co projektuje jakies instalacje to samo. 50% kosztow uzyskania przychodu. Ktoś
Myślałem że jako lekarz mam fajne zarobki i mało kto tyle zarabia tymczasem:
Programiści mają 2/3 roboty w których jak to określają robią nie wiecej niz godzinę/dwie pracy dziennie.
Chlop co robi w plejadzie i pisze artykuły z prompta zarabia 17k netto bo ma 50% kosztow uzyskania przychodu. Typek co projektuje jakies instalacje to samo. 50% kosztow uzyskania przychodu. Ktoś

A co do samego Krzysztofa M. Maja - mam coraz silniejsze wrażenie, że chłop zmienia się w Kiszaka. P------i straszne farmazony, dialogi chyba skipuje tak samo jak pogromca meneli z Rumunii, a potem wytyka dziury fabularne xD
#pluribus #appletv #seriale #kiszak
źródło: image
Pobierz@Jailer: To jest prawie ten sam przypadek. Ino chłop doktorem jest i się trochę hamuje, ale generalnie taki cham i prostak przekonany o swojej wyższości.
Porównanie Maja do Kiszaka nie ma absolutnie żadnego sensu, ludzie tu często hejtują dla samego hejtu i polowania na czarownice
@No_mad: no tak było. Chłop wziął do ręki odbezpieczony granat, który później wybuchł mu prosto w twarz xD Gdyby tylko wcześniej były jakieś znaki ostrzegawcze... Np. produkcje Disneya w uniwersum Gwiezdnych Wojen, na które Maj sam bardzo często i bardzo mocno narzekał xD
Pomija w serialu sceny i zali się ze są dziury fabularne tak samo jak w grach pomija samouczki a potem płacze że gra jest źle