Wpis z mikrobloga

@kololowy: Znam taki przypadek, parkują obok bo wiedzą że stoi zaparkowany samochód i nie przyjedzie już żaden van/suv/terenówka z szeroko otwieranymi drzwiami którymi mogą jebnąć w ich drzwi ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@kololowy: a teraz przypuśćmy że na 100 miejsc jest 95 zajętych, lepiej żeby było 5 miejsc wolnych obok siebie i było widoczne że na parkingu jest jeszcze miejsce czy lepiej okrążać kilka razy parking szukając wolnego miejsca?
  • Odpowiedz
@kololowy ja tak parkuje bo jak większość ludzi lubię porządek i organizację, parking się zapełnia systematycznie a nie chaotycznie. Jak masz 5 książek to na pustym regale je kładziesz na 5 różnych półkach czy wszystkie obok siebie?
  • Odpowiedz
ja tak parkuje bo jak większość ludzi lubię porządek i organizację, parking się zapełnia systematycznie a nie chaotycznie. Jak masz 5 książek to na pustym regale je kładziesz na 5 różnych półkach czy wszystkie obok siebie?

@Semigod: To i tak nie ma znaczenia, bo ludzie wyjeżdżają w przypadkowej kolejności i robią się dziury. Lepiej zapełniać go co drugie miejsce, tak jak pisuary.
Yelonek - >ja tak parkuje bo jak większość ludzi lubię porządek i organizację, parkin...

źródło: image

Pobierz
  • Odpowiedz