@elo_kebab: Czy znacie kogokolwiek kto by wyleciał z finansów, księgowości, SSC itd bo za wolno faktury wystawiał? Bo ja nie. Najwyżej takiej osobie ucinali premie roczną.
Ale ksiegowść też ma swoje terminy i się ich trzyma. A tez księgowowe biora robotę do domu i siedza na darmowych nadgodzinach po nocy żeby zdążyć.
@Belzebub w ssc na przykład przy obsłudze funduszy, większość ma cut offy kilka razy na dzień, takze tam to dopiero jest zapieprz. Nie ma, że się spóźnisz albo czegoś nie zrobisz. Jak raport do klienta pójdzie za późno to jest draka. A jak jakos klient ma ustawione procesowanie na późne godziny to trzeba siedzieć i czekać na potwierdzenie, że już więcej nie będzie tego dnia. Takze no. Odpowiadam pod wpisem zarzutka
@elo_kebab: kurde, one kodują nawet w C czy Go dbając o pamięć xD
@elo_kebab: o tak, mam wątek do wrzucenia, który ilustruje że nie tylko wykopki to zauważają
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Czy znacie kogokolwiek kto by wyleciał z finansów, księgowości, SSC itd bo za wolno faktury wystawiał? Bo ja nie. Najwyżej takiej osobie ucinali premie roczną.
Ale ksiegowść też ma swoje terminy i się ich trzyma. A tez księgowowe biora robotę do domu i siedza na darmowych nadgodzinach po nocy żeby zdążyć.