Aktywne Wpisy

Wrrronika +46
Jak mnie biedronka wkurza, no nie mogę xD
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
Promka na energetyki, ale tylko 3 konkretne smaki, które są wymieszane z innymi dzikami w tym samym pudełku.
Oczywiście możesz też nieświadomie pomieszać 2 smaki, bo w końcu jest napisane "mix".
Czy
źródło: 1000063959
Pobierz
Miguelos +86
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

#antynatalizm
@kopawdupeswiniom: to było nieuprzejme. bardzo nieładnie.
Dokładnie tak jak twoje wcześniejsze wpisy, więc już tutaj nie umoralniaj.
Co do upraw, to ja pytam o używanie zaawansowanej technologii, która ma na celu uruchomienie holocaustu lokalnych gryzoni, żeby przypadkiem wam grochu nie podgryzały.
Krzyczycie o krzywdzie świnek i kaczuszek, ale mordowanie w skali planety miliardów szczurów i myszy rocznie jakoś
Czyli za nieszczęście zgwałconej dziewczyny odpowiadają m.in. jej rodzice. Logika antynatalistów...
@Bestia_z_Jellystone: Jak sobie wyobrażasz zaczęcie usuwania życia z rzeczywistości od tych, którzy nie są szkodnikami opowiadającymi się za tym, aby dalej ono istniało i wyrządzało szkody? Nie sądzisz, że to właśnie od szkodników należy zacząć? Bo tylko tak byłoby sensownie.