Aktywne Wpisy

Graner +9

Larsberg +1
Czy są tutaj ludzie którzy przeszli pierwszego Stalkera czyli Cień Czarnobyla na poziomie Master?
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
Pamiętam jak grałem w to lata temu po raz pierwszy to nawet na nawicjuszu były duże problemy z ukończeniem kampanii ale wtedy byłem zwykłym kotem który nawet nie wiedział do czego służy śrubka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Teraz bogatszy o doświadczenia w fps'ach i ze sprzętem pozwalającym odpalić ten tytuł w 180Hz z minimalnym
źródło: temp_file2445200029531261653
Pobierz

Motor legenda, tani w utrzymaniu, bezawaryjny, łatwy do nauki i bardzo zrywny. Słynna Vka. Do tego zawsze była stosunkowo tania przez brak jakichkolwiek nowinek technologicznych (od 1999 r. niewiele się w tej konstrukcji zmieniało).
Niestety, przez normy Euro5 została po prostu pogrzebana. W 2025r. dało się znaleźć w salonach pojedyncze egzemplarze, w roku 2026 już jej nie kupimy.
Wielka szkoda, chętnie wyjechałbym nią z salonu zamiast naszpikowanego bajerami Zontesa. Pozostały u----i…
#motocykle #suzuki
źródło: 8_sv650_mobile
PobierzDodatkowo zawsze to coś innego niż standardowe 2 cylindry w rzędzie jak u
@brck89: Tak samo, jak nowego V-Stroma 650....
@WyjmijKija Wyjmij kija :) lubię prymitywne nakedy bez zbędnych dodatków, jedyne czego wymagam to ABS, bezawaryjność i przyjemność z jazdy.
@wiktorbo Nie zdziwię się