Aktywne Wpisy

Teuvo +39
już o tym kiedyś mówiłem (ale nikt mnie słuchał jak zwykle i takie są teraz efekty właśnie) ale miejskie wrony i gawrony powinny być szkolone trenowane do polowania na gołębie i ich zwalczania zabijania na śmierć i powinny za to otrzymywać sprawiedliwe bogate wynagrodzenie w postaci wysokiej jakości pożywienia oraz prywatną opiekę medyczną i kartę multisport jako dodatkowe benefity

Teuvo +21
uważam że wszystkie gołębie jakie istnieją na świecie powinny zostać zabite, gatunek w całości powinien zostać poddany eksterminacji i będzie to mój program wyborczy w nadchodzących wyborach

#bekazpodludzi #bekazprawakow #wojna #ukraina #trump #polityka
źródło: Zrzut ekranu 2025-11-21 o 21.55.44
Pobierzźródło: vlrkxu5t64151
PobierzTo faktycznie idiotyczne, ale twoje fikolki i podwojne standardy xD
Czy ty nie odróżniasz celu wojny od casus Belli? Co z Tobą jest nie tak.
@Wszebor: Why not both?
Jak widzisz, ataki Ukraińców nie zmniejszają ilości aktów agresji asymetrycznych na naszych terenach.
Nie idz na smietnik, fajnie sie kompromituesz, rozbaw mnie jeszcze i wyjasnij dlaczego tak zle zyczysz cywilom i calemu swiatu ze nie chcesz zakonczenia wojny w Palestynie, tak jak w Ukrainie.
Ukraina poza korupcją jest na utrzymaniu zachodu jak i USA więc z woli silniejszych patronów wojna może zakończyć się lada dzień czy może zostać zmuszona do zaprzestania akcji dywersyjnych jak to miało wcześniej miejsce.
Zachęcam zapoznać się
@dobry-informatyg: prawicowe
Co do propozycji pokoju, to nie ma znaczenia w kontekście polskiego interesu narodowego, bo