Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Typ jest u nas seniorem, dostaje ~80k GBP rocznie, i mówi: nie włącze - przecież za to można kupić co drugi miesiąc nowe PS5...
Miesięcznie gaz i prąd wychodzą £110-130? Kurła, to nawet nie jest pół dniówki!
Codziennie życie z wariatami.
#pdk #uk #emigracja
@motoinzyniere: skozystam z okazji i sie pochwale ze place £70 miesiecznie i potem jeszcze dostane kase bo i tak nadplacam.
3 bedroom, 2 osoby, w domu cieplo tak ze mamy uchylone okna caly rok (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Ziuk_Garlinski: to chyba okien nie maja XD
Ten twój kolega by zawału dostał na taki scenariusz
@mamracjewieszotym: a mino to napisalem. ¯\(ツ)/¯
Widze ze tez napisales. Strasznie duzo placisz.
Ja pamiętam jak czytalem na reditcie pytanie w askuk, czy jest minimalna temperatura jaka moze landlord trzymac komus w domu w uk, bo student mial 13 stopni i landlord nie pozwalał tego podnieść.
A ten przytoczony senior sie obudzi z jakis czas że ma grzyba w scianie bo pewnie tez jeszcze nie wietrzy i zaprosi specjalistę na naprawę, autentycznie, jak tak można robić.