Wpis z mikrobloga

Jarek to jest dla mnie kandydatem na samobója: kredyt 2mln, ukra ciągnie, córka ciągnie, 3 żabki, a wszyscy wiemy z jakimi długami ajenci kończą. On już wygląda jakby był na granicy wytrzymałości.
#zycienakredycie
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@0suchy0: Na początku miałem ją za mądrzejszą(przynajmniej od Ukrainki). Ale jak zobaczyłem że kupiła chrupaski i monsterki koleżankom a potem się pożegnały to zwątpiłem. Też byłem takim frajerem ale w podstawówce i tylko raz albo 2 postawiłem kilku kolegom w sklepiku a potem się nauczyłem. A to prawie studentka¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz
@accumulator: dla mnie uderzającym jest fakt, że oni przy takich zarobkach nawet nie liczą na co wydają kase. Dopiero po przeliczeniu wszystkich wydatków zorientowali się, że to są dość duże kwoty.Ukrainka mówiła że do restauracji chodzą 3 razy w tygodniu. No... wygodnie się żyje (; Córka też raczej w dobrobycie chowana, patrząc po scence z zakupami na kreskę. Co ona ma w głowie? Szacunku do pieniądza nie ma, bo zawsze
  • Odpowiedz
@accumulator: Ale przecież z każdej żabki ma zysk plus ma to w turystycznych miejscowościach. Te zyski co podał w programie mógł jeszcze zaniżyć. Zresztą to typowy przedsiębiorca co od razu musi mieć merca w leasingu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz