@perfumowyswir: pomimo tego że jakieś tam grosze w życiu na BTC zarobiłem to bardzo bym chciał żeby to spadło do okolic 0 bo niesamowicie mnie bawią ci gadający głupoty o tym jaka to cudowna waluta przyszłości. Krypto od początku było scamem, projekty krypto powstają tylko i wyłącznie po to żeby wyciągać od innych normalne waluty które mają jakąś wartość. Nie wiem po co się w ogóle oszukiwać. Tak - można
@Hazzy90: uważaj co piszesz, bo pisząc prawdę zaraz przywołasz pewnego kryptowaluciarza z tagu, który juz zarobił na krypto tyle, że może sobie żyć jak chce i robić co chce więc całymi dniami od rana do wieczora spamuje na wykopie o krypto ( ͡°͜ʖ͡°)
Sam mam jakieś grosze w bitcoinie ale chciałym, żeby te wszystkie kryptowaluty wreszcie jebły, jako spekulacyjny twór który nie wnosi żadnej
@Hazzy90: @StdPtr Co miałem zarobić na BTC to zarobiłem, nawet się na upadek MtGox i eBTC załapałem xD Idea BTC jest całkiem ciekawa, technologia blockchain niby też, ale zupełnie zbędna. Mimo to i tak chciwość wzięła górę, niech już jebnie razem z bańką AI i wrócimy w końcu do normalnej dostępności elektroniki
@perfumowyswir: znowu się zaczyna jechanie po btc, znaczy dobry czas na zakupy ( ͡º͜ʖ͡º) a za jakiś czas (prędzej czy później) znowu będzie kompromitacja cwela jak na picrel
@Hazzy90: Ogólnie to uważam, że masz racje ale zawsze mnie bawią takie wpisy szczególnie, że przy każdym spadku BTC takich wpisów jak Twój pojawiają się setki a następnie za rok albo dwa BTC odbija i nagle już nikt nie pamięta o tych wpisach wieszczących dramat i tragedie.
@perfumowyswir: @StdPtr ahhh again :D za kazdym razem jak leci w dół przychodzą i krzyczą że to koniec. Nic nie jebnie, goście czekamy na 75-80k i wchodzimy po same jaja. Wam radze zrobić to samo bo to jest łatwe x2 co 4-5 lat
@Pawolito: tzn tak jak napisałem - na tym da się zarabiać i ja wierzę że za rok będzie 2x wyżej i może nawet będę miał to krypto bo czemu miałbym się odcinać od możliwości zarobku. Po prostu uważam że to od zawsze był scam i nikogo nie obchodzi żadna użyteczność, żadna wolność ani inne cuda. Pamiętam jakieś 10 lat temu za BTC dało się kupić pizzę na Pyszne, mija tyle
uważam że to od zawsze był scam i nikogo nie obchodzi żadna użyteczność, żadna wolność ani inne cuda.
@Hazzy90: Bo nie rozumiesz BTC. On nie jest do płacenia za pizze tylko do trzymania w długim terminie. A gdyby były potrzebne szlachetne pobudki żeby ludzie chcieli go trzymać, to nigdy by nie zadziałał.
Sam mam jakieś grosze w bitcoinie ale chciałym, żeby te wszystkie kryptowaluty wreszcie jebły, jako spekulacyjny twór który nie wnosi żadnej
Idea BTC jest całkiem ciekawa, technologia blockchain niby też, ale zupełnie zbędna. Mimo to i tak chciwość wzięła górę, niech już jebnie razem z bańką AI i wrócimy w końcu do normalnej dostępności elektroniki
@Przypomnienie przypomnij za 2 lata.
Aby ograniczyć spam, zawołam każdego, kto zaplusuje ten komentarz
Więcej info | Feedback
źródło: temp_file7046978769595606333
Pobierzźródło: temp_file227079895743896170
Pobierz@Hazzy90: zmieni zmieni, przestaniemy tyle prundu marnować na spekulacyjny szit.
"Wydobycie" krypto to przepalanie energii na nic tak naprawdę. Za to do więzienia powinni sadzać.
@Hazzy90: Bo nie rozumiesz BTC. On nie jest do płacenia za pizze tylko do trzymania w długim terminie. A gdyby były potrzebne szlachetne pobudki żeby ludzie chcieli go trzymać, to nigdy by nie zadziałał.
99% innych krypto to scam, tu się