Wpis z mikrobloga

@perfumowyswir: pomimo tego że jakieś tam grosze w życiu na BTC zarobiłem to bardzo bym chciał żeby to spadło do okolic 0 bo niesamowicie mnie bawią ci gadający głupoty o tym jaka to cudowna waluta przyszłości. Krypto od początku było scamem, projekty krypto powstają tylko i wyłącznie po to żeby wyciągać od innych normalne waluty które mają jakąś wartość. Nie wiem po co się w ogóle oszukiwać. Tak - można
  • Odpowiedz
@Hazzy90: uważaj co piszesz, bo pisząc prawdę zaraz przywołasz pewnego kryptowaluciarza z tagu, który juz zarobił na krypto tyle, że może sobie żyć jak chce i robić co chce więc całymi dniami od rana do wieczora spamuje na wykopie o krypto ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Sam mam jakieś grosze w bitcoinie ale chciałym, żeby te wszystkie kryptowaluty wreszcie jebły, jako spekulacyjny twór który nie wnosi żadnej
  • Odpowiedz
@Hazzy90: @StdPtr Co miałem zarobić na BTC to zarobiłem, nawet się na upadek MtGox i eBTC załapałem xD
Idea BTC jest całkiem ciekawa, technologia blockchain niby też, ale zupełnie zbędna. Mimo to i tak chciwość wzięła górę, niech już jebnie razem z bańką AI i wrócimy w końcu do normalnej dostępności elektroniki
  • Odpowiedz
@Hazzy90: Ogólnie to uważam, że masz racje ale zawsze mnie bawią takie wpisy szczególnie, że przy każdym spadku BTC takich wpisów jak Twój pojawiają się setki a następnie za rok albo dwa BTC odbija i nagle już nikt nie pamięta o tych wpisach wieszczących dramat i tragedie.
  • Odpowiedz
@perfumowyswir: @StdPtr ahhh again :D za kazdym razem jak leci w dół przychodzą i krzyczą że to koniec. Nic nie jebnie, goście czekamy na 75-80k i wchodzimy po same jaja. Wam radze zrobić to samo bo to jest łatwe x2 co 4-5 lat
  • Odpowiedz
ewentualnie zmieni się na lepsze.

@Hazzy90: zmieni zmieni, przestaniemy tyle prundu marnować na spekulacyjny szit.

"Wydobycie" krypto to przepalanie energii na nic tak naprawdę. Za to do więzienia powinni sadzać.
  • Odpowiedz
@Pawolito: tzn tak jak napisałem - na tym da się zarabiać i ja wierzę że za rok będzie 2x wyżej i może nawet będę miał to krypto bo czemu miałbym się odcinać od możliwości zarobku. Po prostu uważam że to od zawsze był scam i nikogo nie obchodzi żadna użyteczność, żadna wolność ani inne cuda. Pamiętam jakieś 10 lat temu za BTC dało się kupić pizzę na Pyszne, mija tyle
  • Odpowiedz
uważam że to od zawsze był scam i nikogo nie obchodzi żadna użyteczność, żadna wolność ani inne cuda.

@Hazzy90: Bo nie rozumiesz BTC. On nie jest do płacenia za pizze tylko do trzymania w długim terminie. A gdyby były potrzebne szlachetne pobudki żeby ludzie chcieli go trzymać, to nigdy by nie zadziałał.

99% innych krypto to scam, tu się
  • Odpowiedz