Wpis z mikrobloga

#iphone #iphone17 #apple 2 tygodnie temu kupiłem tel i bateria to jakaś kpina, % lecą jak szalone, mimo że wszystko w te wyłączone, to w 10 minut 2% przeglądające wykop…oświetlenie na zero. Jak u was??
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hejtel norma. Ja po kupnie 15 Pro (przesiadałem się z 7) też myślałem, że bateria będzie niebo a ziemia, w końcu spory przeskok a na tą chwilę wiem, że nie ma czego oczekiwać od baterii w iPhone (nawet nowym)
  • Odpowiedz
@Hejtel Ostatnio używałem janosika przez jakieś 2h i bateria spadła o 4%. Ogólnie każdy nowy IP trzymał mi zajebiście. Jedyny taki przypadek z baterią miała moja żona która kilka lat temu kupiła któregoś IP (był nowy) chyba 2 lata po premierze i tam bateria t była kpina.
Moim zdaniem jak przez miesiąc się nie poprawi, to oddałbym na gwarancję.
  • Odpowiedz
@Hejtel moim zdaniem jak to wszystko robiłeś na LTE to prawie normalne. U mnie na LTE też leci bateria jak szalona. Dlatego następny telefon chciałbym spróbować z Androidem bo w pracy widzę po innych co robią na telefonach i ile im % zostaje
  • Odpowiedz
Dlatego następny telefon chciałbym spróbować z Androidem bo w pracy widzę po innych co robią na telefonach i ile im % zostaje

@iquiet: mój Samsung S21 FE (co prawda ma już swoje lata) nie jest w stanie wytrzymać nocy na samym LTE z dwoma kartami SIM.
  • Odpowiedz