Aktywne Wpisy

Gdyby ktoś się zastanawiał co u byłego Detektywa Rutkowskiego skazanego niegdyś za udział w mafii paliwowej prawomocnym wyrokiem, to chyba został księdzem.
#rutkowski #heheszki #c---------------a #ciekawostki
#rutkowski #heheszki #c---------------a #ciekawostki
źródło: 1000027775
Pobierz
51431e5c08c95238 +389
źródło: HCuw9miXkAAUb55
Pobierz

Jeżeli myśleliście że ostatnio mieliście nie farta to przeczytajcie to.
Wczoraj udało mi się zakupić mój pierwszy samochód, byłem wraz z właścicielem na stacji diagnostycznej, żadnej rdzy, żadnych wycieków, perełka.
O godzinie 19 wróciłem pod blok i zaparkowałem, poszedłem spać a o 6 budzi mnie policja
- dzień dobry, czy jest pan właścicielem hondy?
-tak, a coś się stało
- spłonęła
Myślałem że sobie żartują, ale niestety nie, przejechałem tym samochodem jakieś 5-10 km, nacieszyłem się nim tak naprawdę kilka godzin.
Prawdopodobnie zapaliło sie bmw zaparkowane za nim i ogień rozprzestrzenił się na mój samochód, za BMW lekko nadpalił się golf.
Złożyłem wyjaśnienia na policji, o 12:00 będzie biegły.
Nie wiem czy bardziej chce mi się śmiać czy płakać.
Mirki, jakieś rady co zrobić, czy jest szansa dostać odszkodowanie z OC sprawcy? (nie mam AC, nawet bym nie zdążył wykupić)
źródło: IMG_8733
Pobierz@QHiN
To zależy.
Miałem OC/AC na pojazd, ubezpieczalnia według eurotaxu wskazała w AC jego wartość na 40000.
Sprzedałem za 33000 bo taka jest jego wartość rynkowa i na tyle
Szukacie dziury w całym, a nie zastanawia was fakt czy w tym Passacie na drugim planie nie siedzi przypadkiem nikt z konfederacji?
OC wtedy nie obowiązuje, dzwoniłem do ubezpieczyciela, na złom i z kwitkiem do ubezpieczalni żeby wypłacili niewykorzystane składki
Zawsze jak się coś nowego kupi to przyciąga to kłopoty. A możemy mieć jakąś starą rzecz i nawet chcemy by ta się zgubiła czy rozwaliła a ona ciągle "żyje".
źródło: temp_file7941705939574231367
Pobierzhttps://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news-duzy-problem-bmw-starsze-modele-moga-sie-zapalic,nId,22426110
@Medokin99: Złodzieja samochodu Tuska znaleźli.
@warszawiak39: Przecież swoje OC nie chroni i nie wypłaca kasy w takim przypadku.
@Medokin99: tak na przyszłość: nie zostawia się żadnych dokumentów w wozie ;)