Wpis z mikrobloga

Wystarczyło jedno posunięcie Czarzastego, żeby sejmowe chlory się ujawniły w obronie swojego bożka - wódy.
Oczywiście wszyscy oburzeni to posłowie PiS. Patrz pan co za przypadek. xD

#bekazpisu #polityka
Matuusuu - Wystarczyło jedno posunięcie Czarzastego, żeby sejmowe chlory się ujawniły...

źródło: obraz

Pobierz
  • 23
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 8
@krytycznymysliciel: No dobra, miałem logikę na studiach, więc postaram się wytłumaczyć:
Nie każdy poseł PiS jest oburzony, ale każdy oburzony jest posłem PiS. Jak trochę wytężysz mózgownice, to sobie poradzisz. Ja w ciebie wierzę.
  • Odpowiedz
@Matuusuu: lepiej jak by testowali posłów alkomatem na bramkach niż wywalanie baru w hotelu sejmowym, gdzie i tak głównie po pracy łoją
  • Odpowiedz
Oczywiście wszyscy oburzeni to posłowie PiS

@Matuusuu: Oburzonych jest na pewno więcej i z innych ugrupowań tylko oni mają trochę oleju w głowie żeby głośno o tym nie mówić.
  • Odpowiedz
@Matuusuu W Polsce ludzie potrafią bronić wódy bardziej niż godności swojej matki.
Ograniczenie sprzedaży alkoholu w miastach od 23 do 6? Zamach na wolności obywatelskie.
Zakaz sprzedaży alkoholu na stacjach benzynowych? Auto tankuje to siebie tez zatankować trzeba hehe
Pijani na drodze? A w UK mogą po piwie jeździć, a u nas zamordyzm.

Teraz ,,elita narodu" - posłowie i senatorowie protestuja bo w miejscu pracy nie będzie alkoholu.
  • Odpowiedz