Wpis z mikrobloga

@Jednaodpowiedz2: ona wydaje 3000zl miesiecznie tylko w zabce, to nie wiem czy jest mniej rozpuszczona od ukrainskiego szona xd Jak pojedzie do miasta na studia to pewnie bedzie 3x wiekszy koszt utrzymania takiego pasozyta.

Wspolczulbym Jarkowi, ale ten j----y dzban sam na to przyzwolil.
  • Odpowiedz
@kolestyp nie zlapałam tej żabki. Byłam pewna, że on mówił, że większość jej kieszonkowego ona wydaje w ich sklepie z ciuchami (?). 3k na żabkę to faktycznie gruba przesada. Zwłaszcza że to pewnie głównie energole i hotdogi dla całego towarzystwa.
  • Odpowiedz
@Jednaodpowiedz2: Ona moze brac w ich sklepie(zabce) co chce na zeszyt. Sama przyznala, ze wychodzi okolo 3k zl miesiecznie. Zapewne wiekszosc dla swoich kolezanek, bo sama by nie w---------a za 100zl/dziennie slodyczy/czipsow/napojow z zabki xd Ogolnie tragedia, nie dosc ze corka to pasozyt, to jeszcze Ukrainka to jeszcze wiekszy pasozyt. Zeby ta ukrainka byla z wygladu 6/10 chociaz, albo miala jakis fajny charakter, to zrozumialbym.
  • Odpowiedz
@kolestyp mimo wszystko, córka to córka. Jak sobie wychował, tak ma. Dziewczyna wydaje się konkurować w wydatkach z konkubiną ojca. Też by mnie szlag trafiał, gdyby mój ojciec mimo milionowych długow sponsorował jakaś krzywą, niemiłą babę. Widać, że córka próbuje jakoś do ojca dotrzeć, ale on jest ślepy i głuchy. Wiec te wydatki w żabce to może rodzaj zemsty, że skoro stać go na włosy, rzęsy, usta i utrzymanie jej kwiaciarni,
  • Odpowiedz
  • 4
@Martinos30 ukrainka to mu tam pewnie ciągnie kluchę nieźle bo inaczej to nie widzę innego sensu jej utrzymywania, ani to ładne, ani mądre ani zaradne
  • Odpowiedz