Aktywne Wpisy

moll +14
Powieje trochę paranoją zapewne, ale szukam #ksiazki dla preppersów, do survivalu czy innego bushcraftu - takiej jak dla debila, totalnie od podstaw, która pozwoli na "przetrwanie" w razie wojny albo innego kataklizmu. Najlepiej jakby było to w formacie, który można zapakować do plecaka ewakuacyjnego po lekturze.
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi

labla +131

Rozpowszechniaj informacje że to premier inspirował się twoim fejkowym AI przy tworzeniu.
No co za debile, zero godności człowieka
#polityka #heheszki #bekazpisu #bekazpodludzi
źródło: temp_file2663297101629420384
PobierzPomogę wam. To oczywista kpina z rozpowszechnianego ostatnio fejka, który zamieszczam poniżej. Dajcie znać jak czegoś jeszcze nie rozumiecie.
@ProstyKrzywy @Cadfael @jaroty
źródło: 9177d0eecb1c69d58b430db1c7f811511d36c3d886484fde25bc820ebe6374be
PobierzJak można odnieść się do meritum jak twoje wypowiedzi można skrócić do "a bo Tusk a bo Tusk"
Jak wpis na Twitterze może być wyrwany z kontekstu?
Jest to pojedynczy wpis nie skrócony, nie ucięty, nie jest częścią dłuższej rozmowy.
Polecam wejść na profil tego pana, wygląda jak twoje konto tylko na Twitterze, "a bo Tusk a bo Tusk", nie jest to w żaden sposób wpis prześmiewczy.
Jak to świadczymy
Ten fake news pojawił się też na Mirko który sam zaplusowales.
Ty już jesteś na wyższym poziomie hipokryzji
2. Wyjaśniłem ci kontekst tej wypowiedzi. Oczywisty kontekst polegający na wyśmianiu waszej idiotycznej strategii obrazków z AI.
3. W przeciwieństwie do grafiki z wiocha.pl, każdy o IQ większym od IQ przeciętnie uzdolnionej doniczki zrozumiał co autor miał na myśli.
4. Wyśmiewania stosowanych przez twoich kumpli, najgłupszych technik za pomocą ich przerysowania, nie da się obalić za pomocą argumentu "wy robicie to samo".
Mogę zapytać
@VZee: A ja nie widziałem żebyś miał mózg.
Dosłownie lata to po całym twitterze i jest też w gorących na mirko
https://wykop.pl/wpis/83960479/przypadek-nie-sadze-heheszki-konfederacja
#heheszki #konfederacja #polityka
Oczywiście prawej stronie wolno więcej cnie?
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@eduardo-garcia: To przesłanie dla ciebie ruski kmiocie
Oczywiście dedukcje twojego nieprzeciętnego umysłu meandrują gdzieś daleko od czegokolwiek w pobliżu mojej wypowiedzi. Każdy może domagać się rozliczeń. Zafajdanym obowiązkiem jest natomiast udowodnienie win. Taka mała komplikacja, gdy żyjesz
Odnoszę nieodparte wrażenie, że cały czas mylisz mnie ze swoim ojcem.
@Mikka: