Aktywne Wpisy

ProstyHuop +16
#321685 ogułem to smutno mi huopy niby żyje a straciłem życie za życia nie widzę dalszej perspektywy na lepsze jutro a do tego ten czas zapierdox strasznie pewno mrugne i będę miał 50+ lat o ile wcześniej nie umrę przez alkoholizm/zawał/udar/raka a nic nie przeżyłem, nic nie doświadczyłem, zawsze sam i umrę sam bez żadnego celu w życiu, jak jakiś npc ołwa

bubbi +13
dlaczego czerwona cebula jest fioletowa?

@konradpra: cooooo????
Jakieś źródło?
Anything
Bardzo prawdopodobna propozycja biorąc pod uwagę podejście Trumpa do prowadzenia biznesu, przepraszam polityki i jego poprzednie pomysły. ʕ•ᴥ•ʔ
Wyciskasz z kontrahenta wszystko co się da.
1. Tak?
2. Nie?
Zabieram po 100zl od wszystkich drużyn i włączam maszynę losujacą
stany chcą/potrzebują rosji jeśli mają iść z chinami na wojnę, inaczej mówiąc, (chyba) nie da się pokonać chin jesli rosja będzie z chinczykami w jednym obozie jak niemcy z japonią. Jest ryzyko że ruskie wejda do europy, ze zakłócą balans sil swoja bronia jądrową, dlatego
nie koniecznie, jesli doda sie punkt pozwalający ukrainie odpowiedzieć na kolejne złamanie takich zapewnień np równając jakieś rosyjskie miasto z ziemią, to rosji powinno zależeć na tym zeby ukraincom nie spadł włos z glowy...
Profil na X jest łączony z MAGA i był bardzo aktywny po stronie Trumpa za wyborów (i jest dalej).
Czy prawda i tylko prawda; cóż wyjdzie już niedługo. XD
Albo nigdy. ¯\(ツ)/¯
@Poldek0000: panie a po co to komu
Jest nawet bardziej dowcipnie, więc możesz dostać rozwolnienie. ʕ•ᴥ•ʔ
https://www.telegraph.co.uk/world-news/2025/11/20/revealed-trump-and-putins-28-point-peace-plan-for-ukraine/
Ma nawet cały dział o niej zwany Ukraina.
źródło: ray_liotta_laugh
Pobierz