Aktywne Wpisy

#slubodpierwszegowejrzenia
PYTANIE DO CHŁOPAKÓW - inspirowanie komentarzami z facebooka po dzisiejszym odcinku z Laweciarzem
PYTANIE DO CHŁOPAKÓW - inspirowanie komentarzami z facebooka po dzisiejszym odcinku z Laweciarzem
Jesteś skazany na obecność/randkę z kobietą nie w Twoim typie. Co robisz?
- Jesteś dla niej lekceważący i chamski 4.0% (6)
- Zlewka totalna i byle wytrzymać do końca 16.1% (24)
- Proponujesz koleżeństwo 16.1% (24)
- Starasz się poznać, a nuż to fajny człowiek 49.0% (73)
- Nie jestem targetem pytania 14.8% (22)

lubie-sernik +1
Jakie macie nałogi? Ja mam palenie papierosów.

w trójkę nadal fajnie się gra, a w piątce sterowanie i ogólna struktura rozgrywki są nadal podobne, ale poza tym j--------e. O ile więcej tu jest dosłownie wszystkiego: assetów, zajebisty silnik fizyczny, dużo bardziej złożone AI NPC-tów, pełnoprawne cutscenki i różne oskryptowane akcje, zamiast jak kiedyś jedna cutscenka na początek i czasem na koniec misji, jeśli działo się coś ważniejszego
no i jeszcze multiplayer j----y moloch. W zasadzie jedyne takie na rynku semi-MMO z masą zawartości
to ostatnie to akurat zasługa ciągłych aktualizacji i przy premierze gta6 raczej nie ma co liczyć na podobną ilość contentu od razu, ale k---a, wierzę, że fundamenty będą d------e
jaram się, bo na tym rynku tylko jedna firma właśnie Rockstar może zrobić coś na taką skalę. Mówcie co chcecie, możecie nie przepadać za niektórymi bolączkami tej serii, ale jedno jest pewne: jakąkolwiek grę byście odpalili, drugiej takiej jak gta6 nie będzie. Co najwyżej tanie klony, ale to raczej mało prawdopodobne, bo wszyscy deweloperzy już uznali wyższość Rockstara i wiedzą, że nie ma sensu próbować tego przebić
#gry #gta
źródło: sddefault
PobierzJa wlasnie ogrywam GTA VC juz pewnie z 10 raz i ciagle wracam, dobrze sie przy niej bawie, cos nowego odkrywam. Kolejna bedzie zmodowana VCS z ps2 na pc ze sterowaniem mysza. Nigdy w ta czesc nie gralem.
Gram z angielskimi napisami szlifujac jezyk ale ten slang mnie przeraza i pokazuje jak malo znam nietypowych
Dopiero jak ogralem red deada 2, ktory faktycznie wspial sie na wyzyny jesli chodzi o
Tylko w zakonczeniu piosenka sie im pomylila. Jedyne sluszne...
https://m.youtube.com/watch?v=qPg1nW4yJSM&list=RDqPg1nW4yJSM&start_radio=1&pp=ygUfR3RhIHYgemFrb25jemVuaWUgbWlkbmlnaHQgY2l0eaAHAQ%3D%3D