Wpis z mikrobloga

✨️ Czy chrupki kukurydziane straciły na popularności?
Dobra pytanie do rodziców i młodszych pokoleń wykopowiczów, czy teraz się w ogóle kupuje chrupki kukurydziane????? Ostatnio mam fazę na nie i w moim osiedlowym sklepie tylko ja je kupuje, jak ostatnio byłem w dużych dyskontach to półki z chrupkami są prawie ze nie tknięte, przez co zacząłem się zastanawiać, czy w ogóle się teraz je kupuje dzieciom? Pamiętam że za bobasa to ciągle je szamałem jak wściekły, a teraz patrząc po dzieciach (pracuje trochę z dziećmi na warsztatach) to nie widzę by dostawały od rodziców takie przekąski. Czy coś się zmieniło, czy po prostu stają się zapomniane, czy po prostu mojej okolicy tak tylko nie lubią ich?
#kiciosiepyta #rodzice #macirzynstwo #ojcostwo #gotujzwykopem

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: kupuje się je dzieciom. Różnica taka, że każda firma od jedzenia dla maluchów robi swoje, mniejsze w rozmiarach, ze wszystkimi możliwymi atestami instytutów certyfikujących, więc generyczne z twojego lokalnego sklepu mogą nie mieć brania.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: ja swoim kupuję w Dealzie - najlepiej im podchodzą bo są lekko słone. Teściowa też kupuje wnukom (a ma ich wielu) i jedzą. Możesz mieć takie wrażenie, że nie znikają z półek bo po prostu pracownicy co trochę biegają i przestawiają artykuły bliżej krawędzi. Druga sprawa, że jest mniej dzieci. Trzecia, że kiedyś to był tani produkt a w Polsce było sporo biedy, teraz rodzice mają więcej kasy więc
  • Odpowiedz