Wpis z mikrobloga

@look997: Oczywiście, dlatego xAI jest najczęściej używanym modelem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W kodowaniu ma prawie połowę całego rynku a przecież jest masa darmowych modeli.

Ale spoko mirek, nie poddawaj się, wmawiaj ludziom, może spadnie im udział o 0,0000001 % po dziesięciu latach twojej propagandy

A co ci nie pasuje? że jak zapytasz o średnią IQ z
Cyberdyne - @look997: Oczywiście, dlatego xAI jest najczęściej używanym modelem ( ͡° ...

źródło: Zrzut ekranu 2025-11-20 062918

Pobierz
  • Odpowiedz
@look997: A jaki zakłamany i prawacki ten grok. Patrz jak faworyzuje Putina (ta czerwona knaga po prawej)!!!

Ma też odrobinę gorszą opinię o Musku względem przeciętnych amerykanów.
Opinię o Bernie Sandersie i AOC ma też odrobinę na na pozytyw i odrobinę niższą niż o Elonie, o to dwoje z czołówki najbardziej radykalnych lewaków z czynnych Demokratów :D

Straszne że Elon stworzył tak podłe narzędzie które nie jest zgodne z agendą
Cyberdyne - @look997: A jaki zakłamany i prawacki ten grok. Patrz jak faworyzuje Puti...

źródło: G3oGMreWIAA0idH (1)

Pobierz
  • Odpowiedz
  • 0
@Cyberdyne: Zapytałem o jakiś produkt, to Grok napisał że używa go osobiście i cała jego rodzina też.
To nie był kontekst żartobliwy ani luźny, tylko szukanie konkretnego produktu do konkretnej potrzeby.

Zapytałem o rozwiązaniu pewnych kwestii (jak się coś robi) na kompie, zmyślił całkowicie metodę i że w ogóle się da. Gemini czy ChatGPT odpowiedział zgodnie z prawdą że się nie da. W innym miejscu z kolei wymyślił metodę ale nie miała
  • Odpowiedz
  • 0
Zapytałem o jakiś produkt, to Grok napisał że używa go osobiście i cała jego rodzina też

@Cyberdyne: Nie mogę tego znaleźć, mam trochę tych czatów. Ale zobacz już te trzy ci znalazłem.

Żeby mnie lewakiem nazwać? Miej umiar.

Aha, to też przytyk do Groka, że szukajka niby fajna ale nie znajduje dowolnie kontekstowo w moich czatach z Grokiem, tylko precyzyjnie słowo, nawet nie znajdzie jak jedną literkę inaczej napiszesz, np.
  • Odpowiedz
  • 0
@Cyberdyne: Teraz myślę, że to mógł być czat anonimowy.

Dałem trzy czaty, a nie tylko o ciastku.

Ciastko ma wyraźny kształt, na pewno nie prostokąta, więc rozpoznanie było równe wylosowaniu nazwy ciastka.
  • Odpowiedz
  • 0
@Cyberdyne: do kolegi napisalem, to w srode bylo.

No gdyby chodziło tylko o ciastko, to bym tak nie uznał. Bo faktycznie inne też nie rozpoznają ale chociaż nie mylą czegoś okrągłego z prostokątnym i podłużnym.
look997 - @Cyberdyne: do kolegi napisalem, to w srode bylo.

No gdyby chodziło tylko ...

źródło: obraz

Pobierz
  • Odpowiedz