Aktywne Wpisy

SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

Lolenson1888 +22
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

Ale do brzegu, jakiś czas temu i oczywiście co rok sobie czytam o #wykopaka i przeszło mi przez myśl "ale super zabawa, może by człowiek się zmobilizował, lubię robić prezenty" no i poszło, w końcu przeczytałam wymagania XD dobra to ja za tym płotem postoję.. No opie złoty taże to niewykonalne. 25 wpisów (╯︵╰,)
Dodam teraz coś o sobie. Roczniak w pokoju obok, w brzuchu fasola, kowid na pokładzie. Jak to niby uzbierać jak człowiek ino robota, opieka nad dzieckiem, obowiązki domowe, ze starym coś posiedzieć bo z reguły pracuje do późna. No kiedy jak to i człowiek od pierwszej ciąży nawet nic ciekawego nie zobaczył, żeby choćby się pochwalić. W domu trzy psy to wiadomo, że nie ma co tu pisać o tym, bo i na co mi te komentarze antypsiarskie. Kota żadnego. No i o czym tu pisać? No człowiek się nie nadaje. Ale może kiedyś. Trzymajcie kciuki i miłej nocki ( ͡º ͜ʖ͡º)
Było najpierw zobaczyć a później rozkładać nogi albo rozłożyć nogi temu z kim byś mogła robić coś ciekawego
Tak się składa, że mając małe dziecko i pracując zawodowo wciąż, obydwoje z mężem no cóż nie ma czasu na dawne rozrywki i podróże. Więc nie wiem czy jest sens tłumaczyć skoro ewidentnie ktoś tu nie ma doświadczenia realności życia. I tak dla dziecka obecnego i przyszłego jestem w stanie zrezygnować z własnego czasu aby im dać gwiazdkę z nieba. Tak samo mężowi. A to nie
Z zainteresowan to rownie dobrze mozna opowiadac o ulubionych postaciach, filmach co sie ogladalo a nawet o glupim spacerze
Nie wszyszy musza latac w kosmos
W nastepnym roku sie pilnuj z wbijanien postow (。◕‿‿◕。)
Odważne słowa jak na kogoś kto pisze ranty w środku nocy.
Nic mnie tak nie irytuje jak nieodpowiedzialne dziecioroby które później płaczą jak im źle ale to nie Twój wybór - po prostu z tego co piszesz jesteś nudną osobą i jedynie do czego się nadajesz to strzelanie bombelkami bo gdyby było inaczej to nie byłoby tego wpisu.
źródło: temp_file9179543141418918196
PobierzAlergia na głupotę, nieuleczalne.
Tego frustrata nie skomentuję, bo szkoda nerwów.
A co do Ciebie, OgnistyWietrze, to ja bym chciała być sparowana z taką osóbką jak Ty w wykopace (
Twierdzisz, że tak bardzo kochasz swoje życie, a potem wyjesz w środku nocy na mirko? Prawda jest taka, że nie nadajesz się do tej zabawy, bo jesteś po prostu pusta. Jesteś tak przeraźliwie nudna, że nie potrafisz wykrzesać z siebie nawet dwóch zdań wpisu na mirko w ciągu roku.
Nikt nie chce pary, która jest ciężarem. Zamiast radości, będziesz skazywać kogoś na frustrację i robienie fikołków tylko po to,
@OgnistyWiatr: Tzn.?
Pełno tu matek, które potrafią czymś zainteresować bez robienia ze swojego profilu tablicy ogłoszeń o dzieciach czy psach. Da się? Da się. Ale Ty tylko udowadniasz to, o czym pisałem wyżej
Powodzenia za rok.