Wpis z mikrobloga

Ach powiem Wam, że człowiek tak na bezsenności sobie czyta i czyta. Taka typowa szara myszka co sobie przychodzi popatrzeć przez płot i absolutnie przypadkiem nie wejść z kimś w interakcje. Nie po to ucieka się w świat klikany, żeby z kimś tutaj się zaprzyjaźnić a tym bardziej wchodzic w dyskusję. Od dyskusji to mam męża :)
Ale do brzegu, jakiś czas temu i oczywiście co rok sobie czytam o #wykopaka i przeszło mi przez myśl "ale super zabawa, może by człowiek się zmobilizował, lubię robić prezenty" no i poszło, w końcu przeczytałam wymagania XD dobra to ja za tym płotem postoję.. No opie złoty taże to niewykonalne. 25 wpisów (,)
Dodam teraz coś o sobie. Roczniak w pokoju obok, w brzuchu fasola, kowid na pokładzie. Jak to niby uzbierać jak człowiek ino robota, opieka nad dzieckiem, obowiązki domowe, ze starym coś posiedzieć bo z reguły pracuje do późna. No kiedy jak to i człowiek od pierwszej ciąży nawet nic ciekawego nie zobaczył, żeby choćby się pochwalić. W domu trzy psy to wiadomo, że nie ma co tu pisać o tym, bo i na co mi te komentarze antypsiarskie. Kota żadnego. No i o czym tu pisać? No człowiek się nie nadaje. Ale może kiedyś. Trzymajcie kciuki i miłej nocki ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • 42
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@OgnistyWiatr: miałem kiedyś jednego psa i trzy koty w domu ale wesoło bylo, zwierzyniec, jak sie otwierało im drzwi to wpadały cała gromadką, pies w drzwiach, jeden kot pod nim, drugi obok niego a trzeci sie bał i czekał aż pies wejdzie pierwszy, nigdy sie z tym trzecim niepolubili
  • Odpowiedz
  • 0
@grand_khavatari no właśnie my taki Zwierzyniec też byśmy chcieli. Ale los tak pokierował, że mamy takie psy, które do stada nie wpuszcza kota, bo nigdy nie miały styczności prócz odwiedzin u moich rodziców, ale respektują nie swój teren i nie robią głupot. Ale może kiedyś kota się uda wprowadzić :)
  • Odpowiedz
  • 0
@whos_your_daddy_snakegirl uuuu widzę, że zapiekło.
Tak się składa, że mając małe dziecko i pracując zawodowo wciąż, obydwoje z mężem no cóż nie ma czasu na dawne rozrywki i podróże. Więc nie wiem czy jest sens tłumaczyć skoro ewidentnie ktoś tu nie ma doświadczenia realności życia. I tak dla dziecka obecnego i przyszłego jestem w stanie zrezygnować z własnego czasu aby im dać gwiazdkę z nieba. Tak samo mężowi. A to nie
  • Odpowiedz
@OgnistyWiatr: ignoruj typa bo on dla atrakcji hejtuje wszystkich po kolei xd

Z zainteresowan to rownie dobrze mozna opowiadac o ulubionych postaciach, filmach co sie ogladalo a nawet o glupim spacerze
Nie wszyszy musza latac w kosmos
W nastepnym roku sie pilnuj z wbijanien postow ()
  • Odpowiedz
@OgnistyWiatr

uuuu widzę, że zapiekło

Odważne słowa jak na kogoś kto pisze ranty w środku nocy.

Nic mnie tak nie irytuje jak nieodpowiedzialne dziecioroby które później płaczą jak im źle ale to nie Twój wybór - po prostu z tego co piszesz jesteś nudną osobą i jedynie do czego się nadajesz to strzelanie bombelkami bo gdyby było inaczej to nie byłoby tego wpisu.
  • Odpowiedz
@OgnistyWiatr

Tego frustrata nie skomentuję, bo szkoda nerwów.

A co do Ciebie, OgnistyWietrze, to ja bym chciała być sparowana z taką osóbką jak Ty w wykopace (
  • Odpowiedz
  • 0
@whos_your_daddy_snakegirl opie przyszła tu, napisałam wpis, nikogo nie obraziłam, nigdzie nie napisałam, że mi źle bo mam małe dziecko a ty mnie obrażasz. Więc serio mam nadzieję, że nikt nie jest narażony na twój brak empatii w realnym życiu. A tu wyzywaj i hejtuj mnie skoro ma ci ulżyć. Ja sobie nie mam nic do zarzucenia i kocham swoje życie. A to że jest dla niektórych nudne bo rozkładam nogi, cóż.
  • Odpowiedz
  • 1
@faramka dziękuję bardzo i za radę, nawet sobie nie zdawałam, że to tak wygląda wszystko. Ale to dobrze już są plusy tego wpisu, co najlepsze jeszcze bardziej mnie to zaciekawiło żeby się na przyszły rok postarać. Juz jakiś zalążek mam wizji jakimi wpisami mogę Was odrobinkę zainteresować tak, żeby wciąż chronić prywatność. Na tym punkcie akurat mam bzika. Nawet Instagrama nie mam XD wiadomo niektórzy frustraci i o to się przywala
  • Odpowiedz
@OgnistyWiatr

Twierdzisz, że tak bardzo kochasz swoje życie, a potem wyjesz w środku nocy na mirko? Prawda jest taka, że nie nadajesz się do tej zabawy, bo jesteś po prostu pusta. Jesteś tak przeraźliwie nudna, że nie potrafisz wykrzesać z siebie nawet dwóch zdań wpisu na mirko w ciągu roku.

Nikt nie chce pary, która jest ciężarem. Zamiast radości, będziesz skazywać kogoś na frustrację i robienie fikołków tylko po to,
  • Odpowiedz
  • 0
@whos_your_daddy_snakegirl czytasz ze zrozumieniem? Napisałam, że to nie portal o życiu rodzinnym, żebym opowiadała o życiu z małym dzieckiem. Oraz, że brakuje w tym momencie w moim życiu wydarzeń, o których mogę podzielić się z Wami (nie tobą) więc mam problem aby tyle postów stworzyć? I to jest wycie, że jestem pusta? Jak wyżej napisałam, ja dostrzegam plusy tego wpisu a tobą nie mam zamiaru się przejmować. Powodzenia w życiu i
  • Odpowiedz