Wpis z mikrobloga

Tak czytam i czytam ze sie chlopy zabijaja.
Ludzie opamietajcie sie!

ZADNE POKLEPYWANIE PO PLECKACH NIE ZADZIALA!
Chlop potrzebuje zrobic cos spektakularnego w swoim zyciu, cos tak poteznego pozytywnego ze az sam bedzie sie sobie dziwil ze tego dokonal.
I nie bedzie mial glupich mysli samobojczych.

Ja np z geba 3-4/10 a mam kobiete amerykanke 8/10,
Wszystkiego sie dorobilem sam, dom w polowie sam kupilem, drugie pol na kredyt i to w wieku 33lat.
A jestem zwyklym robolem w uk
Dodatkowo przejechalem caly swiat rowerem +35.000km, od kanady az po belize, od uk az do gambii, 3/4 australii, izrael i jordanie, wyspy kanaryjskie.
od zamieci snieznych po burze piaskowe,
Od mokradel po pico de orizaba 4.400mnpm
Zrobilem 4 razy operacje na przegrode nosowa ostatnia prywatnie, pracujac na wakacjach w uk jako nastolatek sobie zarobilem.
Moje cialo to najlepsza mozliwa wersja mnie! Jestem atleta cale zycie. Cialo wycwiczone na silowni na wolnych ciezarach,Cialo kompletne,

Tego dokonania nikt ci nie ukradnie bo sie tego nie da,
A dobra materialne mozesz zawsze stracic,

Polecam byc ponad przecietnym.
Chcesz miec dobre zycie? To rob wyzwania,podbijaj poprzeczke.
Chcesz miec dziadowskie zycie i depresje? To ulatwiaj sobie na kazdym kroku zycie! Dokladaj sobie taniej dopaminki!

#samobojstwo #pieklomezczyzn #psychologia #takaprawda #przemyslenia #logikaniebieskichpaskow #hobby #sport #mirkokoksy #mikrokoksy #filozofia
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@adamsowaanon: opisujesz dobry przepis ale niestety nie dostrzegasz jednego problemu. Mężczyzn których masz na myśli mają w swoim domyślnym stanie poczucie bycia gorszym i bezradnym, które bardzo łatwo się aktywizuje i pozwala tłumaczyć wiele niepowodzeń. Więc mówienie do nich tego w ten sposób powoduje u nich bycie nie zrozumianym i wyśmianym. Czują, że ich problemy zostały umniejszone i zredukowane do banału. Co w konsekwencji powoduje złość i irytację na ciebie.
  • Odpowiedz
ale jak, skoro z definicji wynika, że połowa populacji musi być poniżej przeciętnej?

@heniek_8: nie trzeba być we wszystkim ponad przeciętnym tylko w obszarach ważnych i zgodny z preferencjami i wartościami. Dodatkowo to nie znaczy że ponad przeciętnym to z automatu najlepszym. No i nie chodzi by to był jeden obszar tylko kilka. Nawet nie chodzi o stan końcowy a o proces i dążenie do tego stanu oraz poczucie progresu.
  • Odpowiedz
  • 0
Jestem. Mam ponadprzeciętne IQ 130, jestem programistą, zarabiam ponad przeciętną. Ale mam zaburzenia psychiczne.

Twój post to musi być troll.

@blargotron: no świetnie, i co zrobiłeś fizycznie spektakularnego?
Dla siebie,
  • Odpowiedz
  • 0
Myślę, że ostatnie czego potrzebuje osoba z myślami samobójczymi, to wysłuchiwanie cudzych przechwałek:

@Tryt_on: To nie są przechwałki!
To są moje doświadczenia i się dzielę nimi. Moje przemyślenia. Robię to tu anonimowo nawet FB nie mam i nie udostępniam zdjęć w necie. Bo mi atencji nie potrzeba.

Nawet jest żołnierzy weteran który zabiera w Polsce innych weteranów z PTSD na wyprawy, wyrypy fizyczne jakieś mega długie trudne trekingi na np
  • Odpowiedz
  • 0
ale jak, skoro z definicji wynika, że połowa populacji musi być poniżej przeciętnej?

@heniek_8: no i widać tego skutki,( ͡° ͜ʖ ͡°)

Ja jestem wybitny, prawie expert w jednej rzeczy =bikepacking.
W innych jestem średni.
I mi to wystarczy. To działa
  • Odpowiedz
  • 0
@www_h: no to nie wiem niech idą do lekarza po jakieś leki kiedyś tu ktoś polecał lithium orotate.

Ja nigdy się nikomu nie zalilem, męczyłem bułe.

Po prostu wyznają zasadę "nie ma hoja we wsi jesteśmy najlepsi" i zakładam hamonto(obowiązki,cele do zrobienia) na szyję pług i ciągnę az skiby podskakują na kamieniach na polu(problemy, trudności), wywalone mam, ciągnę dalej.
Dzięki temu mam fenomenalnie różnorodne życie, niczym z
  • Odpowiedz
@adamsowaanon: XD co? Nic nie zrobiłem spektakularnego, tak jak 99% ludzi. Mam jakieś dokonania, sporo kodu jaki wiele ludzi używa, na przykład.

Żaden troll że mnie tylko niecodzienne podejście do tematu.

To wracaj na Krypton, Supermanie.
  • Odpowiedz
  • 0
@hypperlopp: 3 razy na NFZ, kilka % różnicy, niezauważalne praktycznie.
A prywatnie za 8000pln w 2013roku dało około 60% więcej przepływu w nosie, choć dalej się zatyka często i rano mam cały prawie zapchany kitami
  • Odpowiedz
  • 0
nazywając mówienie o swoich emocjach, problemach czy myślach samobojczych żaleniem czy meczeniem buły pokazujesz niestety, że jesteś też elementem tego problemu

@www_h: no ale w pierwszym poście wyjaśniłem już to,
Chłopy według mnie nie osiągną nic gadając i się wyzalajac między sobą,
To może działa u kobiet.
Chłop musi robić fizyczne rzeczy, dokonania, wyzwania.
  • Odpowiedz
Chłopy według mnie nie osiągną nic gadając i się wyzalajac między sobą,

To może działa u kobiet.

Chłop musi robić fizyczne rzeczy, dokonania, wyzwania.

@adamsowaanon: czy wyciąganie wniosku globalnego na temat całej populacji na podstawie wyłącznie swojego doświadczenia jest logicznie uczciwe? Zobacz sobie lewacką naukę i lewackie badania. Masz tam na talerzu pokazane jak można skutecznie i bezpiecznie pomagać ludziom z myślami samobójczymi. Wszystko to co mówisz nie jest wystarczające
  • Odpowiedz
  • 0
@www_h: wyleczyć ich gadaniem?

Ja stosuję dużo sportu, opalam się w lato w UK i w zimę w gorących krajach. Więc Wit D3 mam na wysokim poziomie.
Rucham regularnie
Finansowo jestem spokojny
Co chciałem to kupiłem za
  • Odpowiedz
wyleczyć ich gadaniem?

@adamsowaanon: kumplu rozumiem że masz jakieś własne przekonania, poglądy, wartosci, wizję świat oraz zróżnicowane doświadczenie życiowe - nie umniejszam temu. Mam wątpliwości czy to upoważnia cię do uczciwej oceny jakieś profesjonalnej metody klinicznej. Rozumiem, ze twoja naturalna cechą jest podważanie tego co inni mówią i staranie się samodzielnie myśleć na każdy temat ale predyspozycja ta ma jak kij dwa końce. I pewnie nie raz się na tym
  • Odpowiedz