Wpis z mikrobloga

#wroclaw
Ja wiem ze pytanie z serii slow poke.
Ale jutro musze sie dostac na Teczowa, a to kompletnie nie moj rejon miasta.

Czy pic rel, to jedyna opcja zeby wjechac w te ulice przez plac orlat?
Serio oni u---------i mozliwosc skretu zarowno od pilsudskiego jak i jazdy na wprost od podwale-sadowa?

I od strzalu drugie pytanie, zeby wyjechac potem z Teczowej w stronie miasta, to albo w prawo w pilsudskiego (dramat), albo zrobic szykane przez robotnicza/nabycinska/1 maja (jeszcze wiekszy dramat)?

Ktos tamtedy jezdzi popoludniu i moze powiedziec jak ta paranoja wyglada live?
PurpleHaze - #wroclaw
Ja wiem ze pytanie z serii slow poke. 
Ale jutro musze sie dost...

źródło: image

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jeżdżę tam codziennie po kilka razy, napisz dokładnie skąd dokąd chcesz przejechać w jedną i drugą to Ci napiszę jak najlepiej, bo nic mi nie mówi „w stronę miasta” :)
  • Odpowiedz
@PurpleHaze: Z Tęczowej w stronę miasta to skręcasz w prawo w Pawłowa i wbijasz się na Legionów od razu. Wpuszczają raczej.
A skąd będziesz jechał? Można skręcić z Podwala w prawo w Tęczową. Dramatyczne rozwiązanie, bo na światłach po skręcie w prawo jest czerwone, a mieszczą się maks trzy auta. Z Robotniczej korek można ominąć przez tory. Straszne wertepy i trzeba na zawieszenie uważać, ale parę minut zazwyczaj się zaoszczędzi
  • Odpowiedz
  • 0
@CZLOWIEK89: hej dzieki za pomoc!
Bede jezdzil przez jakies 2 tyg do firmy, ktora ejst w tych zoltych barakach naprzeciwko ul prostej.

O ile dojazd to tam pal licho, bo w normalnych godzinach, tylko sie zdziwilem patrzac na gmapsy na organizacja ruchu. Cisnal bede grabiszynska i skret w prosta.

Problem jest z powrotem, bo wyjazd punkt 15:00 czyli juz powoli szzczyt i musze sie dostac na Bacha/most warszawski.
Chyba njasensowniej
  • Odpowiedz
@PurpleHaze Dojazd to tak jak piszesz, najlepiej przez prostą. Na powrocie przez sapitalną za duże kółko, leć normalnie w Piłsudskiego, na tym głównym skrzyżowaniu na legionów nie masz lewoskrętu ale jak przejedziesz na wprost to dosłownie kawałek dalej możesz przeskoczyć na lewo przez tory i znowu w lewo w taką małą uliczkę, którą wyjedziesz na sądową. Opisałbym to jakoś lepiej, ale te małe uliczki też się nazywają „plac legionów”.
  • Odpowiedz