Wpis z mikrobloga

Myślicie ze #tesla stanieje jak skończą się dopłaty rządowe?
Myślę o zakupie elektryka może BYD a może to ustrojstwo.
Kredyt 0.99RRSO całkiem spoko opcja.

Lepie zamówić w siedzibie czy przez stronę?
Słyszałem że w siedzibie można mieć w ramach negocjacji np. Darmowy kolor.
Może warto się przejechać i u nich zamówić?
Kruszyn99 - Myślicie ze #tesla stanieje jak skończą się dopłaty rządowe?
Myślę o zaku...

źródło: Zdjęcie z biblioteki

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kruszyn99: Nie stanieje. Jedyne co może stanieć to egzemplarze, które ewentualnie zalegają na parkingach.

Słyszałem że w siedzibie można mieć w ramach negocjacji np. Darmowy kolor

Nie uwierzę, dopóki nie będzie udokumentowanego przypadku na coś takiego.
  • Odpowiedz
@Kruszyn99 Ceny zmieniają sie losowo;), nie do przewidzenia, na przeceny możesz liczyć na początek ostatniego miesiąca kwartału, więc jeśli nie stanieje do ~6 grudnia to szansa że stanieje przez kolejne 3 miesiące jest bliska zero.
W salonie pan pomoże wejść na stronę i zamówić więc możesz to zrobić z domu, bo to ta sama procedura.
  • Odpowiedz
  • 0
@gonzo91 uważasz że oni nie mają żadnych dodatków do pensji za sprzedaż?
Nie mają w takim razie żadnych kart w rękawie które przekonają ich do zakupu u nich zamiast na stronie? Nic a nic?
Nie mają bonusu do pensji za sprzedaż?
Przecież w firmach motoryzacyjnych połowa pensji to bonusy za sprzedaż w salonie.
  • Odpowiedz
@Kruszyn99: Jeżeli maja jakikolwiek bonus za sprzedaż to nie jest on w żaden sposób negocjowalny - że mogą dać Ci coś gratis.
Tesla nie pracuje w systemie dealerskim. Kupujesz bezpośrednio od Tesli. Albo chcesz, albo elo. Nie ma targowania. Niezależnie czy kupujesz przez internet czy w salonie.
  • Odpowiedz
uważasz że oni nie mają żadnych dodatków do pensji za sprzedaż?

@Kruszyn99: Tesla to inny sposób na wiele rzeczy w tym na sprzedaż. Postaraj się popytać na grupach o reflink na Teslę to zgarniesz trochę km na ładowarkach za free ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz