@interpenetrate: @darek-jg @xyz_xyz guzik zrobią. Allegro ma w------e na takich Januszy. Sam wpis o tym robiłem, bo już mnie zirytowało, że Janusz daje celowo najniszą cenę żeby być na górze listy, cena sugeruje do tego Smarta, a ten bierze 40 zł za KAŻDĄ SZTUKĘ przedmiotu :D. Ja się nie złapię, ale po komentarzach widać, że niektórzy się łapią, także obcokrajowcy. Nie rozumiem jak można dopuszczać takie praktyki, powinno
Gość ustawia najniższą cenę produktu, ale daje z kosmosu cenę wysyłki (40 zł prawie). Nie pierwszy raz widzę takie zagranie u części sprzedawców, ale na tego tu trafiam regularnie bo kupuję m.in. to białko. Nawet zgłoszenie do Allegro zrobiłem, ale temat
Powiem tak, że naród wspaniały, lecz władza to k...
Cool story: 1. Babka wjechała w rów. 2. Od razu samochody się zatrzymały, by jej pomóc. 3. Wszyscy żyją, więc od razu faceci zaczęli myśleć, jak wydostać samochód z rowu.
No to już oficjalnie jestem brytyjczykiem i czas może pomyśleć na zmianę nicku na marianoaanglikano xD Prawie 18 lat po tym jak moja noga postawiła nogę na płycie lotniska Londyn Luton #uk #chwalesie
źródło: obraz_2025-11-19_180044559
Pobierzhttps://allegro.pl/oferta/odzywka-bialkowa-koncentrat-bialka-wpc-mlekovita-700-g-smak-waniliowy-17334541463
Gość ustawia najniższą cenę produktu, ale daje z kosmosu cenę wysyłki (40 zł prawie). Nie pierwszy raz widzę takie zagranie u części sprzedawców, ale na tego tu trafiam regularnie bo kupuję m.in. to białko. Nawet zgłoszenie do Allegro zrobiłem, ale temat