Wpis z mikrobloga

Prawilnie przypominam drwal jest przereklamowany bez smaku typowy zapychacz i w dodatku za chorą cenę. Lepiej dopłacić i zjeść coś normalnego a nie psa z budą #drwal #mcdonalds
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@impact18: no ja kumam, dla mnie chore to porównywanie tych dwóch konceptów gastro, jeszcze dorzucić do tego "zrób sobie sam" i mamy bingo
lubię burgery w burgerowaniach ale nie zawsze chce jeść 200g samego mięsa i jeść to sztućcami
jeszcze te na siłę dorzucane frytki "w zestawie", nigdy tego nie biorę
  • Odpowiedz
@KapitanUlicy kurde, jak ważycie po 100kg to może się nie najadacie. Cena jak za taką kanapkę normalna. Wolę royala ale co z tego.
Jeszcze ta wzmianka o jakości mięsa. To normalna wołowina, o czym ty mówisz? Prędzej w knajpie dostanę gównianego schabowego.
Czy traktujesz jedzenie zawsze z poziomu najedzenia?
Potem czytam takie wypociny: za 5 zł zrobisz lepszy!! Obok domu mam burger z psa 100x lepszy!! W tej cenie mam obiady
  • Odpowiedz
@KapitanUlicy: niech sobie ludzie jedzą co chcą. Ale dla mnie stosunek ceny do jakości przy drwalu to jest makabra xD jadłem raz żeby zobaczyć o co jest ta heca i tyle. Ot, owoc marketingu.
  • Odpowiedz
@KapitanUlicy byla tu kiedys zajebista pasta o tym jak autor wmawiał drugiemu gościowi w maku ze Drwal jest niedobry i ze mu z mordy wyciągał te kanapkę az go w------i z knajpy i cos tam jeszcze sie wydzierał, ze nie może mu to smakować XD
ja sam nie lubie, więc nie kupuję ale jak ktos chce to jego sprawa
  • Odpowiedz