Czy jakas porownywarka ubezpieczen ma jakas promocje na black friday? Niedlugo konczy mi sie oc/ac i nic nie moge znalezc. Zawsze byly jakieś cashbacki a tu chyba nic :(
@abralinc: niesamowite jak działa marketing ( ͡°͜ʖ͡°) możesz sprzedawać polisy z dobrym zakresem i dobrą składką, ale bez cashbacków a i tak nadal ktoś będzie szukał pseudo promocji na polisy z ciulowym zakresem, byle dostać stówkę z powrotem ʕ•ᴥ•ʔ
@abralinc: a mnie o hasło "promocja". Bywa, że bez żadnej promocji jest taniej niż z promocją. Odezwij się do lokalnego multiagenta to Ci sprawdzi dostępne opcje bez tej całej otoczki marketingowego p--------o
@abralinc: Jeśli niedługo kończy Ci sie ubezpieczenie, zajrzyj na moje.pzu.pl - samodzielnie sprawdzisz, ile wyniesie Cię składka i jeśli oferta spełni Twoje oczekiwania, od razu kupisz polisę online :)
A jeszcze takie przemyślenia - ludzie są przeciwni elektrykom, nikt nas nie zmusi itd... a co w takiej sytuacji jak nagle ceny jebna na 9-10zl ... To zaraz się ludzie przeproszą z elektrykami... Dla jasności sam mam 3 diesle pod domem. :)
#ubezpieczenia #oc #ac #motoryzacja
Komentarz usunięty przez moderatora