@Project_Im_Not_Going_In: jest i on! naczelny smieszek wykopu. jakbym była znańsza to bym przeczytała swoją biografie, ale nikt mnie nie zna, chyba... no dobra powiedz jak mam na imie?
@rzepa_malino_a szukasz ogólnie czy w jakichś książkach współczesnych? Bo te wszystkie bajki Jane Austen i podobnych to chyba właśnie opierają się na cnotliwych kobietach
@rzepa_malino_a: to ta druga. W sumie Wyznania gejszy i Pachnidło też by się mogły tam łapać, chociaż w tym drugim postaci kobiecie są od drugiego planu do tła
@rzepa_malino_a jakbym miał zgadywać to w tym zalewie powieści młodzieżowych na pewno często pojawia się wątek dziewictwa i fabuła się kręci wokół tego, no ale, żeby znaleźć w zalewie badziewia coś głębszego, to pewnie ciężka sprawa
Różowa mnie zmuszała do oglądania serialu "Tego lata stałam się piękna", to ekranizacja trylogii i tam bohaterka jest właśnie dziewicą między dwoma przystojniakami xd
#ksiazki #ksiazka #szukamksiazki
Szukaj więc książek gdzie bohaterkami są przedszkolaki
źródło: temp_file6674185777629474409
Pobierz@solejukowski wsm raczej we współczesnych realiach
@moll: to na pewno wrzucę na ruszt, ale na ogólne raczej szukam bardziej współrzesnych
Różowa mnie zmuszała do oglądania serialu "Tego lata stałam się piękna", to ekranizacja trylogii i tam bohaterka jest właśnie dziewicą między dwoma przystojniakami xd
źródło: temp_file9132670817640736838
PobierzTrzynaście powodów
źródło: temp_file194038633774259293
Pobierz@solejukowski: mogą być też paździerze jak jakieś znasz