Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Tired_ rok to sporo, nie s------l tego. Szczerze mówiąc, jeśli masz ciągoty a nie chcesz skończyć rano z gipsem w nosie to jest tylko jedna rada. Skoro a-----l to dla Ciebie wyzwalacz to niestety, ale może dobrym pomysłem było by przeżyć tego sylwestra na trzeźwo? Ja nie piję w sylwestra już piąty rok i jakoś daje radę xD
A twoją sytuację rozumiem bo wiem jak to po kilku kieliszkach nos swędzi
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Szaamann Jedyne rozsądne rozwiazanie wlasnie czyli nie pić. Planuje też może pojechać do rodziny w te sylwestra wtedy było by bezpieczniej bo siedzenie samemu w czterech ścianach to raczej średni pomysł.
  • Odpowiedz
@Tired_: może czas najwyższy odstawić a-----l i się wziąć za siebie? Nie zastanawiałeś się nad tym? Człowiek nie potrzebuje do dobrej zabawy alkoholu czy innych używek jeśli umie swoją energię w dobrym kierunku wykorzystać i się cieszyć z tego. Te rzeczy to po prostu zapychacze by się na chwilę odciąć od świata i zamknąć w swojej bańce gdzie na bani czujesz się bezpiecznie i fajnie, ale jest to tylko chwilowe
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@dawidczeta Nie mam problemu z alkoholem. Pije go dosłownie trzy razy w ciągu roku. Problem w tym, że od jakiegoś czasu stał sie on wyzwalaczem innej u----i z którą miałem i poniekąd nadal mam problem.
  • Odpowiedz
@Tired_: Wiem, że cię to nie pocieszy, ale a-----l+kryształ, raz w roku, to jest zupełne nic. Organizm szybko się zregeneruje.
Znacznie gorzej, kiedy kryształ/feta jest wyzwalaczem do odpalenia kasyna online... W weekend po każdej wypłacie. Ja z tym problemu nie mam, ale kolega jeden tak. Byłem u niego w sobotę, od środy do niedzieli wieczór poleciała cała wypłata, ponad 2000 ale nie zł a EURO. Zgadnij co... Nie ma nawet
  • Odpowiedz