Wpis z mikrobloga

@Fox_on_the_box: :-D Ale się uśmiałam! Dlaczego tak was to boli że bronię Kołcza? Fakt, że jest męski i dobrze zbudowany, psycholożce się podobał, Violi także i na pewno podoba się wielu kobietom. Czy TO tak boli zazdrosnych wykopków?
  • Odpowiedz
@1dlaczegoja1: A teraz grasz z siebie patafiana, że cooooo niby to nie Ty. Tak się nie odwróci kota ogonem.

ps. Bardzo prawdopodobne, że tylko osoba emocjonalnie zaangażowana w dyskusję o godzinie 1:31 w nocy mogła odświeżać wykop co kilka minut i odpisać mi teraz po kilku minutach. Chyba nie ma nikogo poza nami, Maciej.

ps. Doceniam sarkazm i humor z pozycji osoby, która brała główny udział w tym przedstawieniu, a
  • Odpowiedz
@Fox_on_the_box: bitwa zielonek, blessed thread.

Fakt, że jest męski i dobrze zbudowany, psycholożce się podobał, Violi także i na pewno podoba się wielu kobietom. Czy TO tak boli zazdrosnych wykopków?

Najgorzej, że nie wiadomo czy to wulgarny trolling czy autentyk, bo Maciej lub ktoś z jego przydupasów też mógłby takimi tekstami lecieć jakby poczuł anonimowość xd
  • Odpowiedz
blessed thread.

@Twojstary3127: Myślę, że masz rację - tyle, że o ile na wyuczonych schematach mogę lecieć i żyć traktując ludzi jak idiotów, to po tym programie, doszła dżungla, błoto oraz Wietnam do mojego codziennego miru (w tym kitajce schowane pod podłogą). Także Kołcz się odpalił, bo wiadomo, co się pali.
  • Odpowiedz
@Fox_on_the_box
Albo to jest całkiem dobry trolling, albo łysy/ktoś z jego otoczenia "zawodowego".
Więcej wpisów atakuje i wyśmiewa (bardzo nieudolnie) użytkowników niżbroni awokado. Zero argumentów, dużo emocji. Nie bez powodu ignoruje pytania o jego działalność, której obecna sława maciusia bardzo nie pomaga.
To nie jest lodowy widz sympatyzujący z łysym. Albo trol, albo on sam albo ktoś z kim stara się te swoje biznesy robić (jak ten żenujący typ w plastikowym
  • Odpowiedz
@1dlaczegoja1: no tak, bo przecież szedłbyś do programu w tv gdyby faktycznie Cię tak uwielbiały rzesze kobiet. XD
Znaczy o przepraszam. Jego
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@Fala_Magnezu: po "dobrze zbudowany" można przestać czytać. Z wyglądu ziemniak, sam się chwalił, że chodził na siłownię po to, żeby brać prysznic jak spał miesiącami w biurze 😊
  • Odpowiedz
@1dlaczegoja1: Męskość znika gdy powie jedno słowo. Głos ma jak 11 letni ministrant, ktory własnie wyszedł od księdza w zakrystii.
Dodatkowo sposób zachowania wyklucza jakiekolwiek bycie "męskim" xD
  • Odpowiedz
@1dlaczegoja1

Fakt, że jest męski i dobrze zbudowany, psycholożce się podobał, Violi także i na pewno podoba się wielu kobietom.

XDDDD dlatego zgłosił się do programu, żeby znaleźli mu żonę zanim się ogarnie, że wzięła ślub z #sebcel em
  • Odpowiedz
@Fox_on_the_box: Twoje teorie są żałosne. Kołcz jest przystojny i podoba się wielu kobietom. Po pierwsze zachowuje się jak facet, ma charyzmę, a po drugie jest taki przytulaśny (czytaj: szeroki w barach). Dla mnie to must have.
  • Odpowiedz
@1dlaczegoja1 To się podniecają, czy wkurzają?
Tobie lata kim jestem, mi życia też nie zmienia kim jesteś. Ale twoja narcystyczna natura chyba nie dopuszcza takiej opcji do świadomości.
  • Odpowiedz