Aktywne Wpisy
Dlaczego tak wielu tutaj zależało, żeby Sigma odpadła?
#mecz
#mecz

powinem juz spać ale mysli przeróżne. Mętlik w glowie na jaki samochod sie zdecydowac. Kazdy z rozwazanych na swoje plusy i minusy
Skopiuj link
Skopiuj link
Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
ps. Bardzo prawdopodobne, że tylko osoba emocjonalnie zaangażowana w dyskusję o godzinie 1:31 w nocy mogła odświeżać wykop co kilka minut i odpisać mi teraz po kilku minutach. Chyba nie ma nikogo poza nami, Maciej.
ps. Doceniam sarkazm i humor z pozycji osoby, która brała główny udział w tym przedstawieniu, a
Najgorzej, że nie wiadomo czy to wulgarny trolling czy autentyk, bo Maciej lub ktoś z jego przydupasów też mógłby takimi tekstami lecieć jakby poczuł anonimowość xd
@Twojstary3127: Myślę, że masz rację - tyle, że o ile na wyuczonych schematach mogę lecieć i żyć traktując ludzi jak idiotów, to po tym programie, doszła dżungla, błoto oraz Wietnam do mojego codziennego miru (w tym kitajce schowane pod podłogą). Także Kołcz się odpalił, bo wiadomo, co się pali.
ps. Nie wierzę, co za samozaoranie tutaj się odbyło.
Albo to jest całkiem dobry trolling, albo łysy/ktoś z jego otoczenia "zawodowego".
Więcej wpisów atakuje i wyśmiewa (bardzo nieudolnie) użytkowników niżbroni awokado. Zero argumentów, dużo emocji. Nie bez powodu ignoruje pytania o jego działalność, której obecna sława maciusia bardzo nie pomaga.
To nie jest lodowy widz sympatyzujący z łysym. Albo trol, albo on sam albo ktoś z kim stara się te swoje biznesy robić (jak ten żenujący typ w plastikowym
Znaczy o przepraszam. Jego
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Dodatkowo sposób zachowania wyklucza jakiekolwiek bycie "męskim" xD
XDDDD dlatego zgłosił się do programu, żeby znaleźli mu żonę zanim się ogarnie, że wzięła ślub z #sebcel em
My tylko ciśniemy sobie bekę z farmazona.
Tobie lata kim jestem, mi życia też nie zmienia kim jesteś. Ale twoja narcystyczna natura chyba nie dopuszcza takiej opcji do świadomości.