Wpis z mikrobloga

Gdybym był laską, to nie chciałbym być 9/10, wolałbym być solidne 7/10, maksymalnie 8/10. Myślę, że w większości przypadków topowa uroda jest ich przekleństwem, bo takich lasek jest jednak sporo, a faceci 9/10 w większości przypadków mają już chłopaków, partnerów, a jeśli są bi, to interesują ich ONSy, a nie jakieś małżeństwa i wychowywanie gunwiaków.

#rozkminy #przemyslenia #rozowepaski #rodzina #zwiazki #uroda
Wilczak - Gdybym był laską, to nie chciałbym być 9/10, wolałbym być solidne 7/10, mak...

źródło: wa

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

faceci 9/10 w większości przypadków mają już chłopaków

@Wilczak: co prawda samo ocenianie ludzi w skali cyferkowej uznaje za oznake kinder-dzbanowosci ale z tymi chłopakami brzmi swieżo
  • Odpowiedz
@Wilczak: heh coś w tym jest- ta japonka się oszpeciła bo na psychę jej wlazło tona komplementów https://www.instagram.com/reel/DOk0OKkk7fP/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

dodatkowo dziś jest to rozmyte przez spermiarzy. Moja mocno otyła znajoma z neta - wg tej skali 3/10 mówiła, ze miała 8 tysiecy lajków na tinderze. Druga równie otyła koleżanka z ostrymi chorobami psychicznymi (odwiedziłem ją raz w szpitalu psychiatrycznym) 2,5/10 ma niby chłopaka, a i dam sobie rękę uciąć, że
smallboobslover - @Wilczak: heh coś w tym jest- ta japonka się oszpeciła bo na psychę...
  • Odpowiedz
mniej niż 9/10 nie biorę. A i tak nie są jakieś wybitne.

@TheDarkSideOfTheMoon: z lewej Adriana Lima, w środku Miranda Kerr, trzeciej nie znam. TOP modelki Victoria Secret, tylko te zdjęcia słabe wybrali. Co do Limy mógłbym się zgodzić, że może z twarzy niekoniecznie 9 (to już kwestia gustu, jak komuś się takie rysy podobają), no ale Miranda z buźki jest wybitna.
  • Odpowiedz