Aktywne Wpisy

MonazoPL +140
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji chcemy Wam przedstawić kozacką ofertę banku Citi Handlowy – za wyrobienie karty kredytowej, która może być całkowicie darmowa, możesz zgarnąć smartfon Motorola
źródło: motorola edge 50 fusion monazo
Pobierz
zazdrosny +574
nie ma to jak chwalić się milionami zysku w gazetkach kołchozowych, ale na rozmowach o podwyższenie płacy rzucić 2% podwyżki xdd

#rozkminy #przemyslenia #rozowepaski #rodzina #zwiazki #uroda
źródło: wa
Pobierz@Wilczak: co prawda samo ocenianie ludzi w skali cyferkowej uznaje za oznake kinder-dzbanowosci ale z tymi chłopakami brzmi swieżo
dodatkowo dziś jest to rozmyte przez spermiarzy. Moja mocno otyła znajoma z neta - wg tej skali 3/10 mówiła, ze miała 8 tysiecy lajków na tinderze. Druga równie otyła koleżanka z ostrymi chorobami psychicznymi (odwiedziłem ją raz w szpitalu psychiatrycznym) 2,5/10 ma niby chłopaka, a i dam sobie rękę uciąć, że
@TheDarkSideOfTheMoon: z lewej Adriana Lima, w środku Miranda Kerr, trzeciej nie znam. TOP modelki Victoria Secret, tylko te zdjęcia słabe wybrali. Co do Limy mógłbym się zgodzić, że może z twarzy niekoniecznie 9 (to już kwestia gustu, jak komuś się takie rysy podobają), no ale Miranda z buźki jest wybitna.
@miken1200: nie bardzo, choć tutaj dobra fotka. Jak wrzuciłem w google bo nie znam to tam na fotkach już średnio. Takie 7/10.