Wpis z mikrobloga

@kolorowy_monochrom: no, tylko że na tym tagu ludzi co coś w zyciu probowali, próbują sobie żartować z własnych niepowodzeń albo po prostu emanować ciepłem apustajek sie przegania, nawet jak sami siebie nie kreowali na trukeli.
Zawiść to choroba która sprawia że człowiek nawet nie chce sobie dać w niczym pomóc, zainspirować sie, dać sie pociagnąć do czegoś dobrego, przyjąć od drugiego człowieka odrobiny ciepła.
  • Odpowiedz
@non_ladder: Nie wiem? Można też bez tagu emanować ciepłem? Plus w sumie co do przeganiania to przecież nie da się nikogo przegonić czego jestem nawet przykładem. A co do zawiści to fakt jest niezdrowa, ale raczej nie wiem czy żabki czy nawet koty pomogą komuś ją zwalczyć xD
  • Odpowiedz
@non_ladder: Przecież ja nie neguję kogoś słabej psychiki XD Plus gdyby moja była dobra to by mnie nie wywalili ze studiów dziennych za niechodzenie na nie 🤯 A ja tam uważam, że każdy ma prawo wrzucać co chce plus przecież nie o jego żaby się rozchodziło z tego co mi wiadomo...
  • Odpowiedz
@kolorowy_monochrom: ale inni ludzie sie bardziej przejmują od Ciebie i nie mają takich wiernych obrońców na diskordzie.
Nie każdy ma prawo wrzucać co chce, bo jak ktoś napisze że próbował zagadać do dziewczyny to sie go w jakiejś dziwnej psychozie traktuje jak wygrywa oskarka, bo spróbował.
  • Odpowiedz