Aktywne Wpisy
sloniasek +304

Shyvana +14
Pytanie statystyczne.
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu
Co uczestnicy myślą o prezencie w postaci klocków lego powiązanych z zainteresowaniem danej osoby, gdy niekoniecznie wspominała ona o tym, że lubi klocki. Np zestaw Lego z Władcy pierscieni dla fana władcy pierścieni. Albo zestaw Lego kwiatki dla fanki roślinek.
To spoko personalizacja czy nie? Często dostajemy takie pytanie na pw, czy taki prezent byłby ok.
Wołam najaktywniejszych na tagu

#berkowicz #konfederacja #wojna #ukraina #polska #polityka
źródło: e02d9c9f873754088ca05c94cc1da34e72dfdc07442f64343236a102c8474ceb
PobierzI w dodatku już skazani za akty dywersji i siebie w kraju. No ale Ukraińcy więc trzeba wpuścić, żeby mogli i u nas działać i wysadzać tory
@Metris: w większosci to nie zapłacił za towary w Ikei
@Sossija: i zapłacił za to mandat
@niko444: a dlaczego ci dwaj Ukraińcy dali się przekupić przez Rosję?
źródło: Screenshot 2025-11-18 201601
PobierzNie wiem jaki był wątek kacapów, bo nie zostało to zbadane. Dlaczego ci ludzie nie siedzą w więzieniu na Ukrainie, tylko i nas wysadzają tory. I przede wszystkim nadal są na wolności
@Metris: @Metris: a dlaczego ruskie pod wodzą własowa walczyli przeciw ruskim pod wodzą Stalina? A dlaczego 3 mln Polaków podpisało folkslistę? A dlaczego w PZPR było 10 mln członków?
@Sossija: bo żeby coś osiągnąć za komuny trzeba było być członkiem tej partii