Wpis z mikrobloga

Witam wszystkich... Poszukuję osób które zostały oszukane przez Roberta Lewandowskiego. Wierząc w jego wygraną, uwierzyłem że kasynie można wygrywać. Wszedłem za hipotekę... Kupiłem go za pieniądze które miały iść na wymarzone mieszkanie. Wydałem łącznie 230 tys zł... Jestem na ten moment ponad 91 tys w plecy... A teraz do sedna poszukuję osób które dały się naciągnąć temu oszustowi tak jak ja. Proszę również o wszelkie informację o nim na pw... Będę szykował pozew zbiorowy, przeciwko temu sku... Proszę o jak największy odzew...im więcej osób dołączy do pozwu tym lepiej...
#famemma
alverini - Witam wszystkich... Poszukuję osób które zostały oszukane przez Roberta Le...

źródło: Screenshot_151

Pobierz
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@alverini: 'graj z elitami' sugeruje, ze klikajac w link zagramy z panem Robertem Lewandowskim. Tylko z tego powodu zarejestrowaelm sie i przegralem tysiace zlotych, ktore mialem odlozone na operacje/leczenie chorej corki... Zostalem oszukany - nie bylo tam pana roberta. Przestalem go lubic za to, ze reklamuje kasyna - wstyd panie robercie. Juz nigdy nie kupie dla syna pana koszulki.
  • Odpowiedz
@alverini: również się zawiodłem na Robercie Lewandowskim że reklamuje kasyna własną twarzą. Tego drugiego nie znam więc jest mi obojętny, ale Robert… zawsze byłem fanem marki RL9, diet Anny Lewandowskiej itp.
Już nigdy nie skorzystam z produktów i usług których twarzami są państwo Lewandowscy.
  • Odpowiedz
  • 2
@alverini kliknąłem w link, przegrałem pieniądze na wkład własny. Byłem pewien że Robert Lewandowski odda nie pieniądze jak przegram. Pisalem do niego na Instagramie ale nie odpsial. Robert oddaj mi pieniądze prozę
  • Odpowiedz