Ciekawe czy Robert Lewandowski albo jego Managerowie wiedzą o tym, że Adrian Polański wykorzystuje jego wizerunek do reklamowania scammerskich kasyn #famemma
@JanDzbanPL: mam nadzieję, że pójdzie pismo od prawników Lewego i jego menadżera, na taką kwotę że Beatris by musiała non-stop obsługiwać klientów przez następne 100 lat żeby to spłacić
@JanDzbanPL: W sprawach prawnych i formalno-biznesowych związanych z marką Roberta Lewandowskiego, niektóre źródła wskazują na kontakt mailowy do kancelarii: office@drlewandowski.eu.
@eltanol3000: To weźmy ten przykład, że jestem podobny do Lewandowskiego. Jeśli nakręcimy reklamę na boisku, to już jest ewidentne. Ale tutaj? Po prostu trzymam karty. I jest też pełno osób, które są bardzo znane w pewnych kręgach, ale nieznane w innych. Zresztą czemu ktoś miałby mieć przekreśloną karierę aktora/modela tylko dlatego, że akurat jest podobny do kogoś mniej lub bardziej znanego?
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
#famemma
źródło: 1000019333
Pobierzźródło: temp_file6820431701354274523
PobierzOgłosi bankructwo czy nie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wołaj jak odpiszą (ʘ‿ʘ)
S Y N A
K U R W Y
@kwark64: jeśli reklama będzie sugerowała, że jesteś osobą której jesteś sobowtórem, a nie sobowtórem, to tak średnio bym powiedział.
źródło: temp_file1144566062478798322
PobierzI jest też pełno osób, które są bardzo znane w pewnych kręgach, ale nieznane w innych. Zresztą czemu ktoś miałby mieć przekreśloną karierę aktora/modela tylko dlatego, że akurat jest podobny do kogoś mniej lub bardziej znanego?