Jak ja się cieszę, że w końcu mamy jakiś wyścig w USA nad ranem, bo emocje z nim związane najlepiej sprawdzają się właśnie o tej porze. One dają większego kopa niż jakakolwiek kawa, a po wyścigu mamy natomiast mnóstwo czasu dla siebie – wręcz cały dzień. Zajadły fan F1 może na spokojnie w tym czasie przemyśleć, co zaszło w wyścigu, kto, co i gdzie zawinił itd.
Ci, którzy obrażają się na Liberty Media, że AŻ raz czy dwa razy w roku muszą oglądać wyścig o piątej rano, a nie do obiadku – ci nie mają prawa nazywać się prawdziwymi koneserami F1 (no chyba że macie jakąś imprezę w sobotę do późna w nocy, wtedy można czuć się choć trochę usprawiedliwionym). Przez pół życia wstajecie rano, by robić na Pana, i jakoś zdążyliście się do tego przyzwyczaić xD . A jak trzeba RAZ wstać na wyścig, to wtedy wrodzone lenistwo bierze górę nad zdrowym rozsądkiem (-‸ლ) Nawet mi was nie żal ( ͡º͜ʖ͡º)
Tak więc, do wszystkich PRAWDZIWYCH fanów F1: widzimy się w tę niedzielę o piątej nad ranem (。◕‿‿◕。) A reszta niech gnije w swoich łóżkach do południa ( ͡~ ͜ʖ͡°)
Ci, którzy obrażają się na Liberty Media, że AŻ raz czy dwa razy w roku muszą oglądać wyścig o piątej rano, a nie do obiadku – ci nie mają prawa nazywać się prawdziwymi koneserami F1 (no chyba że macie jakąś imprezę w sobotę do późna w nocy, wtedy można czuć się choć trochę usprawiedliwionym). Przez pół życia wstajecie rano, by robić na Pana, i jakoś zdążyliście się do tego przyzwyczaić xD . A jak trzeba RAZ wstać na wyścig, to wtedy wrodzone lenistwo bierze górę nad zdrowym rozsądkiem (-‸ლ) Nawet mi was nie żal ( ͡º ͜ʖ͡º)
Tak więc, do wszystkich PRAWDZIWYCH fanów F1: widzimy się w tę niedzielę o piątej nad ranem (。◕‿‿◕。) A reszta niech gnije w swoich łóżkach do południa ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#f1
źródło: temp_file7837190078135717607
Pobierz