Wpis z mikrobloga

• 0
@Eviixoxoxo: nie, to wina wszystkich do okoła. Nigdy osób decyzyjnych. Bierz pręty w ręke i idz wymierzac sprawiedliwość tym którzy biednych poszkodowanych zmusili. Zaczął bym od trotur sprzedawców wódki ktorzy im sprzedawali wódę. To najgorsze gnoje które się uwzieły na przyszłych samobójców. Następnie każdą kobiete ktora dała im kosza, na pal nabić sukę! A na koniec wykop bliskie osoby zmarłe sambójców. Np żona gosciowi zmarla i nie wytrzymał wiec sie
  • Odpowiedz
  • 0
@Eviixoxoxo: nie, moja logika jest taka że sytuacja jest skomplikowana a decyzje zawsze podejmuje s-------a. I nie szukam winnych zawsze w około pod ideologię żeby nasrać wykopkom na głównej jacy to są pokrzywdzeni przez świat.
  • Odpowiedz
moja logika

@Niesondzem: twoje co xD

Najpierw pisałeś: faceci się zabijają, bo są frajerami i szukają kozła ofiarnego (kobiety, państwo). A teraz: "ja tylko mówię, że sytuacja jest skomplikowana i decyzja należy do jednostki". Nie ściemniaj, że nagle stałeś się wyważony. Trzy posty temu w innym miejscuplułeś na tysiące trupów, nazywając ich frajerami.
  • Odpowiedz
  • 0
@Eviixoxoxo: nadal nie umiesz czytac ze zrozumieniem. NApisałem że zwalanie wszystkiego na innych to frajerstwo i pisałem o przedstawianiu tego w taki sposob na wykopie, a nie o samobójcach, jak sie nauczysz czytać to wtedy pisz bo nie chcem i sie tlum,aczyc tego że nie umiesz zrozumieć nawet zarzutów.
  • Odpowiedz
  • 0
@Eviixoxoxo: tak, caly czas pisze o przedstawianiu przez p-------y tak tego na wykopie i wciskaniu kitu o fatalizmie i zewnętrznych pełnych odpowiedzialnosciach środowiska i zatajaniu winy i sprawstwa przez samych samobójców.
  • Odpowiedz
  • 0
@Eviixoxoxo: nie jest. To powazny problem. A przedstawianie że wszystko przez środowisko i czynniki zewnętrzne a nic przez postępowanie ofiar to ideologiczna narracja p-------y którzy chcą się lepiej poczuć ustprawiedliwiając swoją bierność i siejący ferment, utwierdzający inceli w porażkach i bierności
  • Odpowiedz
@Niesondzem: Czyli jak facet się zabija, bo:stracił pracę, płaci alimenty, których nie udźwignie,nie ma prawa widywać dzieci,nie ma gdzie się leczyć to według ciebie dalej ideologiczna narracja p-------y, którzy usprawiedliwiają bierność inceli. Ciekawe czy takie samo zdanie masz o kobiecie odjebującej się w depresji poporodowej, też sama podejmuje decyzję? Czy może wtedy byś napisał że to ofiara patriarchatu, toksycznego związku i systemu trollu?
  • Odpowiedz
@Niesondzem: Nie muszę nic wymyślać, wystarczy cytować ciebie dosłownie:frajerzy, p-------e, incelki, w---a. Cała reszta to tylko twoje coraz bardziej żałosne próby udawania, że nie napisałeś dokładnie tego, co napisałeś. Trzymaj się, mistrzuniu logiki. Witam na #czarnolisto
  • Odpowiedz