Aktywne Wpisy

Naza_Dzikowski +167
Ja żem nigdy nie był konkwistadorem i nie zdobywał Ameryki
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Lolenson1888 +13
Chłop wybrał brutalny język faktów. Jesteśmy narodem, któremu słoń nadepnął na ucho. Każdy kraj w Europie wypromował w XX i w XXI wieku jakiegoś artystę klasy światowej, a tylko my nie xD
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
Szwecja - ABBA. Niemcy - Rammstein. Finlandia - Nightwish. Holandia - Tiësto. Grecja - Vangelis. Francja - Daft Punk. Hiszpania - Enrique Iglesias. Islandia - Björk. Albania - Dua Lipa. Serbia - Goran Bregović. Gruzja - Katie Melua. Jakaś pieprzona
źródło: 472D8B5D-7CF5-47DB-92C2-41405DBDE568
Pobierz

Stanowisko rządu jest już jasne i oficjalne źródła w tym sam premier Donald Tusk potwierdziły że za próbę doprowadzenia do katastrofy kolejowej i tym samym zamordowania setek polaków odpowiada 2 UKRAIŃCÓW
#ukraina #rosja #wojna #moderacja
źródło: IMG_2718
PobierzCzekam na skrina albo zgłaszam za dezinformację i oszczerstwa
Nie da sie sprawdzić kto jakie ma poglądy.
Albo przepraszam, poglądy brauniarzy i konfederusków akurat łatwo poznać po
Ty mi coś o intelekcie gadasz, a na tak prostej analogii poległeś.
Istnieje coś takiego jak Intelligence Asset, który traktowany jest np. jako narzędzie do pozyskiwania danych albo działań sabotażowych.
Takie assety pozyskuje się każdym dostępnym środkiem. Manipulacją, groźbą, pieniędzmi etc. I choć assety są bezpośrednim efektorem np. sabotażu, to właśnie wywiad jest prawdziwym winnym i sprawcą zamieszania.
Ogólnie to widać, że z myśleniem u ciebie ciężko. Nie dziwię się, że jesteś brauniarzem czy tam innym kowadłem.
Oczywiscie rozumiem tez ze przedstawisz nam dowod ze byli szantazowani prawda?
Czy moze jednak nawaliles angielskich slowek definicji ktore nie maja nic wspolnego ze sprawa zeby tylko wybielic sprawcow (ciekawe czemu
Czy ty normalny czy walnięty? Kumasz co to Alegoria? Przenośnia? Metafora? Wyrażenie
Dajcie tu nagrode dla miszcza bo to chyba najszybsza kompromitacja tego roku