Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +21
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz
SereneCipher +1
W jaki mało inwazyjny sposób zabić kogoś w książce? Że niby przypadek itp Bo pisze pisze i muszę się pozbyć typa i nie wiem jak.

A służą tylko i wyłącznie rosji. Oni nawet nie planowali wysadzenia pociągu, chodzi im tylko o dalsze szczucie Polaków na ukaińców
@yet_another_user: Otóż nie bo dochodzi masa innych czynników ale aż nie chce sie o tym dyskutować.
W skrócie:
- Polacy nie używają tak powszechnie popularnych na wschodzie platform jak Telegram
- Polak odpowiada we własnym kraju i bardziej go to dotyczy bo znacznie częściej jest trwale już związany i ma więzi lokalne - to zjawisko dotyczy wielu
@Saeglopur A Czeczko to Chińczyk?
@FrasierCrane: 1. Nie byli werbowani wyłącznie Ukraińcy. Byli też Bialorusini, Rosjanie, Polacy, w tym kolega naszego prezydenta.
2. Wszyscy inni są albo zbyt dobrze kontrolowani albo za dużo ryzykują.
3. Ukraińców z wschodu kraju jest najwięcej, są najbiedniejsi, mają najczęściej sentymenty pro rosyjskie.
4. Werbowanie Ukraińców jest też korzystne propagandowo.
Naturalnie, że
Nie tylko my z tym mamy problem, cała flanka wschodnia odnotowuje znaczący wzrost działalności służb obcych wiadomo jakich.
Z tej całej afery jedyny wniosek jaki płynie to że pomimo lat wojny hybrydowej, oraz konfliktu w Ukrainie nasze służby nadal nie ogarniają.