Wpis z mikrobloga

@Wutelgi: No nie, bo ja za te same cechy, które ma losowy Pajeet, Mokebe czy Alvaro to mam po rajtach. Nic dziwnego zresztą, bo hiszpańskie, brazylijskie i włoskie dziewczyny mnie lubią.
Przecież tu nawet aktorzy są jechani jak po smieciach, a Lewandowskiemu żona tańczy bachatę z Hiszpanami. Polka ma po prostu podwójne standardy.
Idę o zakład, że te Chady też nie mają stałej Polki, tylko muszą co chwilę zmieniać i
  • Odpowiedz
@Fala_Magnezu: 179cm, czy to koniec dla chłopa? Wiem, że teraz średnia wzrostu to jest około 182cm wśród młodzieży, więc już odstaje jako karzeł w sumie, a poza tym te słynne 180cm już dawno stało sie memem i panie krzyczą sobie po 185cm minimum
  • Odpowiedz
Idę o zakład, że te Chady też nie mają stałej Polki, tylko muszą co chwilę zmieniać i porzucać, bo nie da się wyrobić z taką na dłużej, bo inaczej też skończą pod pantoflem.

@ByczekRozplodowy: jest możliwe
  • Odpowiedz
@ByczekRozplodowy ukraina ma 3 razy więcej rozwodów i aborcji niż Polska statystycznie , to że jakiś kraj jest biedniejszy nie znaczy że jest bardziej tradycyjny , już bym powiedziała że polska jest bardziej tradycyjna
Ktoś powie "ale one gotuja nie to co polki " tak bo bieda tam jest w jak zaczną mieć pieniądze też będą jadły mrożonki lol
A jak będziesz miał z jakąś dzieci to się przygotuj że wyrosną
  • Odpowiedz
@MichuTop

@ByczekRozplodowy: Ukrainki to samo co polki, tylko Azja jeszcze została

Gorzej jak polka jest w mokebiakiem to jest zachwycona afrykańska kultura i by się pasta do butów wysmarowała
Ukrianki natomiast nawet mając faceta Polaka śmieją się z polskich zwyczajów i uważają że ukraina najwspanialsza a wszystko co robią Polacy "be fuj" siedziałam z nimi na różnych forach i się same chwała jak tresują Polaków w domu , większość
  • Odpowiedz